Mergi direct la conținut »
Astăzi este ziua de naștere a lui Jojo. „Viața te încearcă în mii de feluri”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Astăzi este ziua de naștere a lui Jojo. „Viața te încearcă în mii de feluri”

Astăzi este ziua de naștere a lui Jojo. „Viața te încearcă în mii de feluri”

Jojo împlinește 38 de ani, pe 22 aprilie, iar cu această ocazie, actrița a transmis un mesaj emoționant pe contul de socializare, în care a ținut să precizeze că este o femeie fericită și mulțumită de viața ei.

„Astăzi e ziua mea… Îi mulțumesc Domnului că mi-a oferit ocazia să trăiesc, să simt , să râd, să plâng, să mă emoționez dar mai ales să iubesc. Universul are un fel inedit de a-ți ghida pașii prin viață. Uneori oricât de mult încerci să faci altceva decât îți șoptește el, tot în același punct ajungi. Îi mulțumesc că pe mine m-a adus pana aici. Sunt mamă, fiică, nepoată, iubită și prietenă. Nimic altceva nu e mai presus de toate acestea.
Viata te încearcă în mii de feluri. Și la final te face să râzi. Și nimic altceva nu mai conteaza. “Cand vei vedea cat de frumos e totul, vei lasa capul pe spate si vei rade spre cer!” La multi ani oricărui suflet care simte la fel!”, a scris Jojo pe contul de socializare.

Jojo și Paul Ipate au format un cuplu perfect la Asia Express. Actrița a vorbit despre ce a însemnat pentru ea participarea la show și cu ce lecții s-a întors acasă.

Citește și

Ester Peony și-a întrerupt studiile la Conservator când a devenit celebră. Cântăreața visează de 7 ani să ajungă la Eurovision

 

Close
Închide
  Close