Mergi direct la conținut »
Camelia Potec, primele declarații după botezul fetiței sale. “Astăzi nu am plâns“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Camelia Potec, primele declarații după botezul fetiței sale. “Astăzi nu am plâns“

Camelia Potec, primele declarații după botezul fetiței sale. “Astăzi nu am plâns“

Weekend-ul acesta, Camelia Potec și-a botezat fetița, iar nașa a fost Gabi Szabo. Sportiva a făcut primele declarații despre cel mai emoționant moment din viața ei. Printre invitați s-a aflat și Ion Ţiriac.

„Am aşteptat de când s-a născut, acest moment. Să intre în rândul creştinilor pentru că este important botezul în viaţa fiecărui copil, în viaţa fiecărui om. Nu am vrut să aşteptăm până anul viitor”, a dezvăluit Camelia Potec în platoul emisiunii de la Pro tv.

De asemenea, Camelia Potec a dezvăluit că micuţa a mai primit un prenume în ziua de botez, Gabriela. „Slujba a fost foarte frumoasă, chiar dacă cam avut emoţii şi m-am uitat numai la ele două, la naşă şi la ea. Slujba a fost extraordinar de frumoasă şi timpul a trecut foarte repede. Astăzi nu am plâns, pentru că nu am avut de ce. Ea a fost foarte liniştită, naşa foarte sigură pe ea, la fel şi naşul”, a mărturisit Camelia Potec pentru aceeaşi sursă.

Și nașa Gabi Szabo a fost emoționată. „Eu am avut ceva emoţii pentru că mă gândeam cât de repede pot să o dezbrac, cât de repede pot să o îmbrac. Până la urmă ne-am descurcat pentru că alături de noi au fost şi bunicii, a fost şi Camelia. Ceea ce m-a surprins foarte tare a fost faptul că, Ioana Caelia a fost la început agitată, dar s-a liniştit instantaneu după ce a ieşit din apa din cristelniţă, după care a dormit. E un copil minunat, un copil liniştit.”, a spus Gabi Szabo.

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini
Recomandări

Filmul descinderii polițiștilor în casa soției politicianului PNL asociat cu clanurile interlope. Adevăratele imagini

 

Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii septembrie a acestui an. Fosta mare campioană la înot a adus pe lume o fetiță care a primit numele Caelia Ioana.  În acest weekend, Camelia Potec și-a creștinat fetița.

Citește și

Răspunsul Spitalului Sf. Pantelimon, după ce Libertatea a publicat imagini șocante cu un pacient externat aflat în stare critică: „A venit la noi într-o stare groaznică! Nu o putem ține mai mult de 9 zile, suntem spital de urgență”

 

Close
Închide
  Close