Mergi direct la conținut »
Camelia Potec, primele declarații după botezul fetiței sale. “Astăzi nu am plâns“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Camelia Potec, primele declarații după botezul fetiței sale. “Astăzi nu am plâns“

Camelia Potec, primele declarații după botezul fetiței sale. “Astăzi nu am plâns“

Weekend-ul acesta, Camelia Potec și-a botezat fetița, iar nașa a fost Gabi Szabo. Sportiva a făcut primele declarații despre cel mai emoționant moment din viața ei. Printre invitați s-a aflat și Ion Ţiriac.

„Am aşteptat de când s-a născut, acest moment. Să intre în rândul creştinilor pentru că este important botezul în viaţa fiecărui copil, în viaţa fiecărui om. Nu am vrut să aşteptăm până anul viitor”, a dezvăluit Camelia Potec în platoul emisiunii de la Pro tv.

De asemenea, Camelia Potec a dezvăluit că micuţa a mai primit un prenume în ziua de botez, Gabriela. „Slujba a fost foarte frumoasă, chiar dacă cam avut emoţii şi m-am uitat numai la ele două, la naşă şi la ea. Slujba a fost extraordinar de frumoasă şi timpul a trecut foarte repede. Astăzi nu am plâns, pentru că nu am avut de ce. Ea a fost foarte liniştită, naşa foarte sigură pe ea, la fel şi naşul”, a mărturisit Camelia Potec pentru aceeaşi sursă.

Și nașa Gabi Szabo a fost emoționată. „Eu am avut ceva emoţii pentru că mă gândeam cât de repede pot să o dezbrac, cât de repede pot să o îmbrac. Până la urmă ne-am descurcat pentru că alături de noi au fost şi bunicii, a fost şi Camelia. Ceea ce m-a surprins foarte tare a fost faptul că, Ioana Caelia a fost la început agitată, dar s-a liniştit instantaneu după ce a ieşit din apa din cristelniţă, după care a dormit. E un copil minunat, un copil liniştit.”, a spus Gabi Szabo.

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit
Recomandări

Are 23 de ani și a dat lovitura cu o afacere unică în România! Ideea genială din care s-a îmbogățit

Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii septembrie a acestui an. Fosta mare campioană la înot a adus pe lume o fetiță care a primit numele Caelia Ioana.  În acest weekend, Camelia Potec și-a creștinat fetița.

Citește și

Răspunsul Spitalului Sf. Pantelimon, după ce Libertatea a publicat imagini șocante cu un pacient externat aflat în stare critică: „A venit la noi într-o stare groaznică! Nu o putem ține mai mult de 9 zile, suntem spital de urgență”

 

Close
Închide
  Close