Mergi direct la conținut »
Camelia Potec și-a botezat fetița. Cât de frumos a fost evenimentul din viața marii campioane la înot | FOTO Galerie foto
3imagini
Sport Libertatea > Sport > Camelia Potec și-a botezat fetița. Cât de frumos a fost evenimentul din viața marii campioane la înot | FOTO

Camelia Potec și-a botezat fetița. Cât de frumos a fost evenimentul din viața marii campioane la înot | FOTO

Marea campioană la înot Camelia Potec și-a creștinat fetița. Sportiva a făcut publice primele imagini de la eveniment.

De Dana Aramă,

 

Camelia Potec a devenit mămică pentru prima oară la începutul lunii septembrie a acestui an. Fosta mare campioană la înot a adus pe lume o fetiță care a primit numele Caelia Ioana.  În acest weekend, Camelia Potec și-a creștinat fetița.

Sportiva a dat publicității primele imagini de la importanbtul eveniment care a avut loc în viața familiei sale.

„”Începând din acest weekend am devenit și eu crestina”- Caelia Ioana (Gabriela) ?. Mulțumim nașilor și întregii noastre familii pentru că au fost alături de noi în aceste momente atât de speciale ??. Revenim cu poze și mai multe detalii despre acest moment unic din viața noastră săptămâna viitoare ??”, a spus Camelia Potec.

Fosta mare campioană la înot a fost extrem de emoționată la botezul fiicei sale, după cum se poate vedea și din fotografiile de la ceremonie.

Citește și: Ilie Năstase s-a căsătorit cu iubita lui? Reacția fostului mare campion la zvonurile legate de cununia civilă (FOTO)

 

Close
Închide
  Close