Mergi direct la conținut »
Cât a slăbit Nicoleta Luciu în două luni de dietă cu salate | VIDEO
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cât a slăbit Nicoleta Luciu în două luni de dietă cu salate | VIDEO

Cât a slăbit Nicoleta Luciu în două luni de dietă cu salate | VIDEO

Nicoleta Luciu a dezvăluit cât a reușit să slăbească după ce a ținut o dietă cu salate.

De Dana Aramă,

 

De curând, Nicoleta Luciu a transmis o înregistrare video în care a vorbit despre planurile sale de dietă cu salate, dar le-a și provocat pe admiratoarele sale. Acum, vedeta a mărturisit cât a reușit să slăbească cu ajutorul acestui regim.

Într-o înregistrare video postată pe contul ei de pe o rețea de socializare, Nicoleta Luciu afirmă că a dat jos 11 kilograme în două luni.

„Ce faceți fetelor, cum merge dieta? Ei bine, s-au strâns ceva săptămâni de când noi ținem această dietă cu salate. Eu am slăbit aproape 11 kilograme în aproape două luni”, spune Nicoleta Luciu.

 

Nicoleta Luciu, în vârstă de 38 de ani, a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt foarte dedicați celor patru moștenitori ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin.

Citește și: Reporterul Libertatea, martor la dezastrul de la Catedrala Notre-Dame: „Sunt lângă sute de oameni care privesc neputincioși flăcările”

 

Close
Închide
  Close