Mergi direct la conținut »
Planurile de dietă ale Nicoletei Luciu. "În momentul în care ne-am apucat, să nu ne mai abatem"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Planurile de dietă ale Nicoletei Luciu. "În momentul în care ne-am apucat, să nu ne mai abatem"

Planurile de dietă ale Nicoletei Luciu. „În momentul în care ne-am apucat, să nu ne mai abatem”

Nicoleta Luciu a lansat o provocare celor care o urmăresc în mediul online. Vedeta vrea ca atât ea, cât și admiratoarele sale să arate cât mai bine în sezonul estival.

De Dana Aramă,

Pe Instagram, Nicoleta Luciu a transmis o înregistrare video în care vorbește despre planurile sale de dietă, dar le-a și provocat pe admiratoarele sale.

„Fetelor, mi-a venit o super idee. Haideţi, de joi să începem o super dietă. Până la vară să fim foarte frumoase şi să arătăm bine în costum de baie. Ingredientul minune va fi salata. Eu propun aşa: facem salată de trei ori pe zi, în care adăugăm fiecare ce-şi doreşte: salată cu brânză, măncăm salată cu ouă, apoi salată cu carne, apoi salată cu alune.

Fiecare găteşte ce combinaţie îşi doreşte. Asta înseamnă că de joi începem cura. Până atunci să mâncăm şi să dăm drumul la treabă. Ideea este ca, în momentul în care ne-am apucat de această dietă, să nu ne mai abatem. Nu mâncăm pâine, nu mâncăm făinoase în general adică, nu mâncăm zahăr.

Şi ne vom cântări în fiecare dimineaţă, ca să vedem câte sute de grame am slăbit, în fiecare zi. Şi o să fim super tari. Şi să facem poze la tot ce mâncăm şi punem pe instastory şi aşa ne vedem fiecare pe cealaltă sau fiecare pe celelalte. Ca să reuşim să vedem care reuşeşte”, a spus Nicoleta Luciu în înregistrarea de pe Instagram, potrivit spynews.ro.

De ceva vreme, Nicoleta Luciu, în vârstă de 38 de ani, a renunțat la viața din Capitală și s-a mutat la Miercurea Ciuc, împreună cu partenerul ei de viață, Zsolt Csergo, și cei patru copii ai lor. Nicoleta Luciu și Zsolt Csergo sunt foarte dedicați celor patru moștenitori ai lor: Zsolt Junior și tripleții Kim, Karoly și Kevin.

Citește și: Mizerabilii: de ce nu privim cerșetoria ca pe un abuz la adresa copiilor

 

Close
Închide
  Close