Mergi direct la conținut »
Câți bani i se ofereau lui Dan Negru ca să comenteze un meci. "De multe ori o făceam gratis"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Câți bani i se ofereau lui Dan Negru ca să comenteze un meci. "De multe ori o făceam gratis"

Câți bani i se ofereau lui Dan Negru ca să comenteze un meci. „De multe ori o făceam gratis”

Dan Negru a dezvăluit ce sumă de bani i se oferea pentru a comenta un meci de fotbal.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune a mărturisit, pe contul său de socializare, ce sumăî de bani i se oferea atunci când era chemat să comenteze câte un meci de fotbal. Acesta a afirmat că suma era de 200 de dolari pe meci, dar a afirmat că de multe ori prefera să comenteze gratis, de plăcere sau de bucurie.

Dan Negru a comentat și despre situația fotbalului românesc, susținând că jucătoriii de la concursul de televiziune Exatlon România sunt mai populari decât jucătorii din Liga I.

„Vreo 200 de dolari pe meci primeam ca ăa comentez fotbalul de prin Campionat sau Cupă, dar de multe ori o făceam gratis, de plăcere și bucurie.
Azi, niciun campionat național de fotbal nu are mai multi anonimi decât cel din România. Jucătorii de la Exatlon sunt mai populari decât orice jucător din Liga 1.
De asta nu-i niciun bai, pare că Timisoara e departe de Ligă…”, a spus Dan Negru.

Dan Negru este unul dintre cei mai titrați prezentatori de televiziune din România. A moderat numeroase emisiuni care s-au bucurat de un imens succes la public. În plan personal, Dan Negru este căsătorit cu Codruța, împreună cu care are doi copii: Daria și Bogdan.


Citește și: INFOGRAFIE | Unde sunt investiţi banii din Pilonul II de pensii: Primăria Capitalei, Ministerul Finanţelor, Romgaz şi Volkswagen, printre beneficiarii contribuţiilor


 

Close
Închide
  Close