Mergi direct la conținut »
Cum a fost la nunta lui Dan Negru. A mers gratis cu nevasta în luna de miere | FOTO Galerie foto
5imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Cum a fost la nunta lui Dan Negru. A mers gratis cu nevasta în luna de miere | FOTO

Cum a fost la nunta lui Dan Negru. A mers gratis cu nevasta în luna de miere | FOTO

În rarele ocazii în care a vorbit despre familia sa, Dan Negru a oferit detalii despre nunta sa cu Codruța și despre luna de miere pe care au primit-o gratis.

De Dana Aramă,

Prezentatorul de televiziune Dan Negru este căsătorit cu Codruţa, împreună cu care are doi copii – Daria şi Bogdan. Daria s-a născut pe 11 februarie 2010, iar băieţelul Bogdan a venit pe lume în martie 2012.

Dan Negru, care anul trecut a fost operat de urgență, vorbește foarte rar despre viața sa personală. Totuși, în urmă cu ceva timp, acesta oferea detalii despre nunta sa cu Codruța, care este medic stomatolog.

„Cum a fost la nunta mea…Părinţii, naşii şi bunicii…Asta a fost tot. Ei au fost singurii invitaţi. Totuşi, într-o biserică mică de lângă oraş, care mi-e dragă de multă vreme, au venit 6 preoţi fără ca eu să ştiu ceva dinainte şi noi, cei puţini din familie…Încă păstrez felicitarea de la IPS Nicolae Corneanu, mitropolitul Banatului…”, spunea Dan Negru despre nunta sa.

În ceea ce privește luna de miere, pe care a petrecut-o în Tenerife, acesta dezvăluia că a fost o lună de miere gratis, pe care a primit-o de la familia lui Dan Voiculescu, șeful trustului Antena 1, unde este angajat de foarte multă vreme.

„Am călătorit în multe locuri din lumea asta, am pașaportul ticsit de vize de pe toate continentele și chiar cred că dacă lumea ar fi o carte, cei care nu călătoresc nu citesc decât prima pagina… Adeseori, când povestesc despre locurile în care am fost, fie că e Asia sau America, fie că e Europa sau Africa sunt mulți care fac ochii mari întrebându-ma: “cum, bre, Negrule, tu? Celebru pentru zgârcenia ta?” Am vazut lumea pe banii mei! Dacă țin bine minte, doar în Tenerife am fost gratis în luna de miere, a fost cadoul de nuntă pe care mi l-a făcut familia Voiculescu”, explica el.

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici
Recomandări

Guvernul PNL privatizează programele naționale de sănătate! Prețul sănătății va fi și mai mare pentru pacienții cu venituri mici

Despre soția sa, Dan Negru spunea într-un interviu:

„Când ne-am cunoscut deja aveam un show la TVR care făcea audienţe mari şi deja prezentasem festivaluri ca Mamaia sau Eurovison, aşa că ştia la ce se înhamă. Singura ei legătură cu televiziunea e că în clinica stomatologică există televizoare. În rest, nu e deloc pasionată de lumea asta”.


Citește și: EXCLUSIV/Petre Daea: ”În mai puțin de 8 ani, vom avea destui porci Bazna și Mangalița. Vom mânca mai sănătos”


 

Close
Închide
  Close