Mergi direct la conținut »
Ce a primit Andreea Berecleanu în dar. "Dacă nu-l avem pe Clooney, că e luat de Amal, măcar să..."
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce a primit Andreea Berecleanu în dar. "Dacă nu-l avem pe Clooney, că e luat de Amal, măcar să..."

Ce a primit Andreea Berecleanu în dar. „Dacă nu-l avem pe Clooney, că e luat de Amal, măcar să…”

Prezentatoarea de televiziune Andreea Berecleanu s-a lăudat în mediul online cu un dar pe care l-a primit de la un bun prieten aflat în străinătate.

De Dana Aramă,

Vedeta a fost extrem de încântată că a primit cadou o sticlă de tequila produsă de compania pe care o deține celebrul star hollywoodian George Clooney.

„Ce am primit eu??? Să ne înțelegem, nu fac reclamă la alcool! Doar că mă bucur că bunul meu prieten care locuiește la New York, fotograful Tudor Cucu, mi-a adus o tequila produsă de George Clooney. Eram tare curioasă de ce e atât de lăudată de toată lumea. Dacă nu-l avem pe Clooney, că e luat de Amal, măcar să privim sticla?”, le-a împărtășit Andreea Berecleanu prietenilor ei virtuali.

George Clooney poartă un tricou cu sigle companiei sale, care produce tequila

George Clooney poartă un tricou cu sigle companiei sale, care produce tequila

Andreea Berecleanu, în vârstă de 44 de ani, este una dintre cele mai admirate prezentatoare de televiziune din România. Are doi copii superbi, Eva și Petru, din mariajul pe care l-a avut cu fostul prezentator de televiziune Andrei Zaharescu. În prezent, Andreea Berecleanu este căsătorită cu medicul estteician Constantin Stan.

FOTO: Northfoto; Facebook

Citește și: Primăria Capitalei lansează aplicațiile prin care bucureștenii pot afla informații despre trafic și parcări și pot semnala gropile

 

Close
Închide
  Close