Mergi direct la conținut »
Ce spune medicul despre operația suferită de Rona Hartner, pentru îndepărtarea tumorii. “Poate fi letală“
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Ce spune medicul despre operația suferită de Rona Hartner, pentru îndepărtarea tumorii. “Poate fi letală“

Ce spune medicul despre operația suferită de Rona Hartner, pentru îndepărtarea tumorii. “Poate fi letală“

Rona Hartner a fost operată de urgență în această dimineață, începând cu ora 10, pentru îndepărtarea unei tumori la colon, despre care artista a aflat în urmă cu câteva zile. Medicul care s-a ocupat de vedetă a făcut primele declarații despre problema acesteia.

„Din păcate vorbim despre o afecțiune insidioasă, o afecțiune care nu vorbește, nu se aude, dar atunci când se manifestă poate fi letală. Vreau să insist pe rolul esențial al evaluărilor periodice. (…) Poate că vorbim despre o jenă abdominală, tulburări de tranzit, diaree, sunt semnele precoce ale acestei afecțiuni. Este o operație complicată, colegii mei încearcă să evalueze această patologie tumorală, se pot face teste chiar în timpul operației. În funcție de acest lucru se poate lua o decizie”, a declarat medicul Tudor Ciuhodaru, la Star Magazine.

Rona Hartner a fost internată zilele trecute de urgență în spital, după ce s-a simțit foarte rău. Deși credea că nu este nimic grav, medicii i-au dat cumplita veste. Se pare că este vorba despre o tumoră pe colon, după cu a precizat Rona pe contul de socializare.

Citește și

CORESPONDENȚĂ DE LA MADRID/ Socialiştii promit europenilor salarii minime egale între Est şi Vest! Fixează campania pe economie, resping naționalismul și mizează pe sprijinul tinerilor

 

Close
Închide
  Close