MENIU CAUTĂ

Ce vrea Andreea Mantea de ziua ei. „Este cea mai frumoasă lună pentru mine”

Distribuie

În septembrie, Andreea Mantea împlinește 31 de ani. La emisiunea sa, prezentatoarea le-a spus concurenților ce și-ar dori foarte mult din partea lor.

 

Luna septembrie este o lună specială, cu o însemnătate specială pentru Andreea mantea. Este luna în care vedeta își aniversează ziua de naștere. La show-ul matrimonial pe care îl prezintă, Andreea Mantea le-a spus participanților ce anume și-ar dori să se întâmple până în data de 20, când e aniversarea ei.

„Mâine este 1 septembrie. Este cea mai frumoasă lună pentru mine. Este luna în care m-am născut, poate și de asta îmi place atât de mult. Dar, zic eu, este cea mai importantă lună din an. Iată, atunci se strâng cele mai mari bogății. Roadele pentru care am muncit tot anul. Atunci se culege via, se culege porumbul și multe altele, plantele tămăduitoare pentru cei care n-au avut timp să le strângă. și pentru că noi strângem așa multe bogății, aș fi vrut să strâng și eu, pentru că lumea strânge bogății, o să merg și eu la țară să culeg și eu via, pentru că alte bogății nu am de strâns.
Aș fi vrut să zic că strâng bogății de aici de la mine din platou, de la mine din emisiune, aș fi vrut să văd și eu roadele, dar din păcate ce roade să văd că n-avem nici măcar un cuplu. Toată lumea se bucură, toate lumea strânge roade, dar eu nu o să culeg. Aș vrea, dacă se poate, până pe data de 20 septembrie, când va fi ziua mea, aș vrea să văd măcar trei cupluri. Măcar trei, nu zece, nu douăzeci. Măcar trei, mi-aș dori enorm. Mi-ați face o mare bucurie, vă spun cât se poate de sincer”, a spus prezentatoarea la emisiunea pe care o moderează la Kanal D.

Andreea Mantea împlinește 31 de ani în data de 20 septembrie. Vedeta este mama unui băiețel, David, din povestea de iubire pe care a trăit-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea. Andreea Mantea are, în prezent, două emisiuni la postul de televiziune Kanal D. Aceasta prezintă  show-ul „Te vreau lângă mine”, unde i-a luat locul Biancăi Drăgușanu, dar este moderatoare și la emisiunea „Se strigă darul„, pe care a mai prezentat-o și în trecut alături de Mihai Mitoșeru.


Citește și: Confesiunile unei fugare. Pictorialul care a încins spiritele în România! Revista VIVA! are imagini cu Elena Udrea gravidă în Costa Rica


 

Citește mai multe despre cupluri, dorință, kanal d, septembrie și zi de nastere pe Libertatea.

Comentarii