MENIU CAUTĂ

Ceremonia de deschidere a Eurovision 2017. „Yodel It!”, cel mai fredonat refren pe covorul roşu

Distribuie

La Ceremonia de deschidere a Eurovision 2017, melodia cu care România participă a fost cea mai fredănată, pe covorul roșu. 

Prima semifinală Eurovision 2017 va avea loc pe 9 mai. Evenimentul va fi transmis  în direct şi în exclusivitate spectacolele Eurovision 2017 de la Kiev, pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+. Suedia, Georgia,  Australia, Albania, Belgia, Muntenegru,  Finlanda,  Azerbaijan, Portugalia,  Grecia, Polonia, Moldova, Islanda, Republica Cehă, Cipru, Armenia, Slovenia, Letonia sunt țările care intră maine seară în concurs.

În afară de locuitorii acestor țări, votează în această semifinală și fanii Eurovision din Italia, Spania şi Marea Britanie. Doar 10 din cei 18 concurenți vor merge mai departe, în Finală.

Prima semifinală Eurovision. Yodel It!, cel mai fredonat referen pe covorul roşu

Ceremonia de deschidere a Eurovision 2017

Delegația României a strălucit la Ceremonia de deschidere a Eurovision 2017. Evenimentul a început cu defilarea delegaţiilor tuturor ţărilor participante şi a continuat cu o petrecere uriaşă la Euroclub, unde s-au adunat membrii delegaţiilor celor 42 de ţări participante.  Cu doar şase zile înainte de spectacolul finalei, ce este programat pe 13 mai, delegaţia României a parcurs cu o mică întârziere cei 265 de metri de covor roşu, din cauza numărului mare de interviuri care i-au fost solicitate.

„Am cucerit fiecare metru de covor roşu – cel mai mare din istoria Eurovision – cu numeroaselor interviuri”, a dezvăluit, incantata, Iuliana Marciuc, şefa delegaţiei României. „Ilinca şi Alex Florea au stârnit curiozitatea jurnaliştilor, iar fani din toate colţurile lumii, chiar şi din China, sau Australia, au strigat că le place „Yodel It!”, au fredonat refrenul şi au promis că vor vota”, a adăugat Iuliana Marciuc.

„Mulţi jurnalişti ne întrebau ce vom face după ce câştigăm Eurovisionul?”, a dezvăluit Alex. „Exact aşa s-au exprimat. Le-am răspuns că ne-am dori mult să se întâmple, dar că încă nu ne gândim la ce va fi după finală. Sigur, dacă se va întâmpla, suntem pregătiţi şi va fi o imensă bucurie. A fost foarte emoţionant la deschiderea oficială, obositor şi minunat în acelaşi timp”, a mai adăugat Alex Florea.

Citește mai multe despre ilinca si alex florea și EuroVision pe Libertatea.

Comentarii