MENIU CAUTĂ
08 Mai. 2017 08:02

Eurovision 2017. Ilinca și Alex Florea sunt favoriți, dar asta nu e destul. Moculescu: ”E un troc ordinar”

Distribuie

Aflați zilele acestea la Kiev, Ilinca și Alex Florea, reprezentanții României la ediția de anul acesta a concursului Eurovision, trăiesc emoțiile dinainte marei finale. Răsfățați ai presei, aceștia ar putea avea însă parte de o surpriză neplăcută. 

Citește și: FOTO EXCLUSIV/ Peripeții pentru Ilinca și Alex Florea la Kiev. Cu ce s-au ocupat reprezentanții României la Eurovision înaintea semifinalei de pe 11 mai

Show-ul României a încântat presa internaționala și a plasat Yodel It! pe a șasea poziție în topul alcătuit de casele de pariuri.

Cu toate acestea, cei doi tineri artiști români ar putea avea parte de o surpriză neplăcută, având în vedere spusele compozitorului Horia Moculescu. 'Sunt pățit. Am fost cu Mălina la Eurovision, era cotată pe primele 2-4 locuri și a ieșit pe locul 20. Aranjamentele se fac la fața locului în general, e un troc ordinar, numai noi românii ținem seamă. Dacă i-am spus că-i dăm Macedoniei 6, 6 i-am dat, Macedonia ne-a zis că ne dă 4, nu ne-a dat nimic. E un caz concret', a declarat Horia Moculescu la Antena3.

La plecarea din România, Alex și Ilinca mărturiseau că și-ar dori un show memorabil în competiţia muzicală, tânăra adăugând îşi doreşte să aibă 'o mişcare care să fie amprenta piesei, cum este la «Gangnam Style» sau la «Waka Waka»'.

Ilinca şi Alex Florea vor cânta în a doua semifinală a concursului Eurovision, pe 11 mai. Marea Finală va avea loc două zile mai târziu, pe 13 mai. În competiţie au rămas 42 de ţări, după retragerea Rusiei.

Citește și: 

Comentarii