Mergi direct la conținut »
Asia Express 2020. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea
Entertainment Libertatea > Entertainment > Asia Express 2020. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea

Asia Express 2020. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea

Emisiunea Asia Express, sezonul 3, a început pe 15 februarie 2020. Nouă cupluri de vedete concurează pentru marele premiu de 30.000 de euro.

De Livia Lixandru,

UPDATE 24 februarie: În ediția de duminică, 23 februarie, o nouă cursă pentru câștigarea imunității și o altă echipă câștigătoare. De data aceasta pe primul loc s-a clasat echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. A doua echipă care a ajuns la Gina Pistol, în Taal, a fost cea formată din Florin Ristei și fratele său, care au plecat ultimii, însă au recuperat fantastic pe drum.

Podiumul a fost completat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ultimii au ajuns Ștefania și Speak, care plecaseră de pe locul doi.

UPDATE 19 februarie: Alex Velea și Mario Fresh au trecut în ediția de marți seara, prin cea mai grea încercare de până acum, la Asia Express – Drumul Comorilor. Cei doi au fost la un pas să plece din concurs. Din fericire, ancora a fost verde, iar echipa va continua și în etapa următoare din Filipine: ”Destinul ne-a oferit o a doua șansă, sper să o fructificăm!”, a spus Alex.

UPDATE 18 feruarie: În ediția de luni seara, Asia Express, concurenții au avut parte de noi provocări, iar situațiile dificile în care au fost puși i-a dat peste cap. Cei mai şocaţi dintre concurenţi au fost Florin Ristei şi fratele său şi cuplul Ştefania şi Speak.

UPDATE 17 februarie: După ce au fost abandonați într-o piață de pește cu bagajele de acasă, echipele au fost nevoite să caute un prim indiciu pentru a porni în cursă, iar panica generală și haosul au acaparat competiția: ”Ne uitam toți unul la altul! Eram ca oile, am pornit în aceeași direcție”, a spus Sorin Bontea nedumerit.

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină
Recomandări

Sute de suceveni s-au întors din Italia. Ce au spus la frontieră ca să scape de carantină

 

După ce au îndeplinit misiunea imposibilă de conduce niște pedicab-uri, un soi de triciclete fără frâne, concurenții au fost nevoiți să pornească spre anumite locații și să îndeplinească fiecare câte o probă diferită pentru a-și obține rucsacurile.

Vedetele au continuat spre primul punct de control, știind că primele trei echipe ajunse la Gina Pistol se califică și în jocul de amuletă. Alex Abagiu și prietenul lui, Radu, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost cele trei perechi care s-au întrecut într-un joc de coordonare, orientare și rezistență fizică. După o luptă strânsă, Alex Abagiu și Radu au fost cei care au câștigat primul lor avantaj în cursă și suma de 1000 Euro.

Asia Express 2020 (sezonul 3) a început sâmbătă, 15 februarie 2020. Concursul care este difuzat de Antena 1 la ora 20:00, iar în prima săptămână va avea patru ediții, apoi își va păstra zilele de difuzare duminică, luni și marți.

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”
Recomandări

Medic dintr-un mare spital bucureștean de urgență: ”Nu ni s-a făcut nici un instructaj pentru coronavirus!”

 

Concurenții Asia Express 2020 (sezonul 3)

Nouă cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu:

  • Sorin Bontea și Răzvan Fodor
  • Speak și Ștefania, iubita lui
  • Nico și Alexandra, fiica ei
  • Adda și Cătălin, soțul ei
  • Florin Ristei și Dan, fratele său
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
  • Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun
  • Alex Velea și Mario Fresh

Cine prezintă Asia Express 2020. Oase, coprezentator în sezonul 3

Oase, câștigătorul sezonului 2 Asia Express alături de CRBL, va fi coprezentatorul Ginei Pistol în show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea.

Ministerul Sănătății ne apără de coronavirus până la 15:30, că „după ora 16:00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă la spitalul privat!
Recomandări

Ministerul Sănătății ne apără de coronavirus până la 15:30, că „după ora 16:00 în fiecare zi” secretarul de stat Moldovan pleacă la spitalul privat!

 

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a declarat Oase.

Câștigători Asia Express, sezonul 3. Ce spune Oase, prezentatorul show-ului

Invitat în cadrul emisiunii Răi da buni, Oase a oferit detalii picante din culisele emisiunii. Partenerul Ginei Pistol a vorbit despre probele la care au fost supuși concurenții și cum au făcut față.

„Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Am şi văzut un pic din primul episod.”, a declarat el.

Mai mult, ultima declarație făcută de Oase a luat prin surprindere pe toată lumea. „Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat. Dacă aş fi făcut pariuri înainte să plec, pierdeam grav rău de tot.”, a mai povestit prezentatorul.

Oase și CRBL au câștigat sezonul 2 Asia Express

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – sezonul 2 și premiul de 30.000 de euro. În finală, i-au învins pe Ruby și Robert. Astfel, Drumul Elefantului, traseul celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express, s-a încheiat pe 16 aprilie 2019.

Ce este Asia Express

Asia Express este un reality show difuzat de Antena 1 începând cu anul 2018, bazat pe varianta originală Pekking Express din Belgia. Concurenții sunt vedete împărțite în echipe de câte doi. Echipele trebuie să parcurgă un traseu de 4.000 de kilometri până la destinație, iar pe parcurs trebuie să depășească mai multe probe / „misiuni” pentru a putea avansa în joc. Echipele au la dispoziție un rucsac cu lucruri persoanel și un euro pe zi, în moneda locală. 

Marele premiu este de 30.000 de euro.

Close
Închide
  Close