UPDATE 23 aprilie. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat Asia Express. Finala sezonului 3 a avut loc pe 22 aprilie.

UPDATE 22 aprilie. În ediția de marți, 21 aprilie, Asia Express, reality show difuzat de Antena 1, și-a desemnat finaliștii. Chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania sunt cele două echipe care se vor lupta în această seară pentru marele premiu de pe Drumul Comorilor.

După o cursă greu de imaginat până în Taipei, Adda și Cătălin Rizea au părăsit aseară competiția, una dintre monedele pe care le-au adunat pe traseu fiind cea roșie. Parcursul lor va rămâne cu siguranță în istoria Asia Express, fiind echipa care a ajuns la cele mai multe jocuri de amuletă.

UPDATE 21 aprilie: Concurenții rămași în competiție, pe „Drumul Comorilor”, au avut parte de cel mai mare chin de până acum, în ediția de luni seara. Au fost provocați să mănânce stinky tofu, un preparat pe care concurenții l-au considerat oribil, iar patru dintre ei au refuzat să mănânce, pentru a duce la bun sfârșit misiunea.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3
Masacrarea Parcului IOR. Cum luptă o comunitate să salveze 12 hectare de spațiu verde pierdute de primărie: „N-avem destule betoane?”
Recomandări
Masacrarea Parcului IOR. Cum luptă o comunitate să salveze 12 hectare de spațiu verde pierdute de primărie: „N-avem destule betoane?”

Pentru că Adda și Cătălin au reușit, ei au primit ultima amuletă din concurs. Ștefania a făcut o criză de nervi, în ediția „Asia Express”, sezonul 3, difuzată în cea de-a doua zi de Paște, pe 20 aprilie. Speak a reușit să o supere, fără să se prindă imediat de ce.

UPDATE 20 aprilie: În ediția 33 din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, două echipe au intrat la ultimul joc de amuletă! Drumul Comorilor se apropie cu pași repezi de marea finală, ce ne va dezvălui cine a câștigat sezonul 3 Asia Express!

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Ziua a început în forță pentru concurenții din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, care au primit neobișnuita sarcină de-a se plimba printr-un oraș taiwanez cu un imens dragon colorat. Nu a fost o sarcină ușoară, dar vedetele tot au găsit puterea de-a face haz de necaz, potrivit A1.ro.

O sarcină cu adevărat specială a fost atunci când concurenții au fost nevoiți să găsească răspunsul la o serie de ghicitori inedite. În aceeași ediție, două echipe au intrat la jocul de amuletă, iar traducerea din chineză în limba română s-a dovedit a fi extrem de dificilă.

Cum au ajuns rasismul și sexismul scuze pentru ca statul român să nu mai aplice legea în cazuri de violență sexuală asupra fetelor
Recomandări
Cum au ajuns rasismul și sexismul scuze pentru ca statul român să nu mai aplice legea în cazuri de violență sexuală asupra fetelor

UPDATE 16 aprilie: Alex Abagiu și Radu Vlăduț au format ultima echipă eliminată din Asia Express, înainte de marea finală a sezonului 3. Ancora a fost roșie, iar drumul celor doi în competiție a ajuns la final, ]n edi’ia de miercuri seara.

După o cursă pentru ultima șansă extrem de dificilă și eliminarea celor doi, echipele rămase în competiție și care ajung în finala sezonului 3 Asia Express sunt Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Speak și Ștefania și Adda și Cătălin Rizea.

UPDATE 15 aprilie: În ediția 31 din sezonul 3 Asia Express, concurenții au parte de o surpriză de zile mari, încă de la primele ore la dimineții. Obosiți și plini de emoții, căci se apropie momentul adevărului, în care se va afla ce echipe intră în cursa pentru ultima șansă, concurenții caută iar un loc de cazare.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Noaptea trece rapid, cu gândul la cursa pentru ultima șansă. De data aceasta, echipa care are cele mai multe monede scapă de această probă, asigurându-și un loc în marea finală.

Un film de neratat: Copiii s-au filmat pentru mamele plecate la muncă în Vest. „Femeile dispăreau de pe strada noastră”
Recomandări
Un film de neratat: Copiii s-au filmat pentru mamele plecate la muncă în Vest. „Femeile dispăreau de pe strada noastră”

Acesta a fost și momentul în care vedetele de la Asia Express, sezonul 3, au avut parte de momente emoționante! Cei opt concurenți au primit scrisori de încurajare de la…colegul de echipă!

„Simt că prietenia noastră s-a închegat (…) Am trecut prin bune și prin rele și ne-am susținut la greu. Sper ca prietenia noastră să meargă mai departe”, i-a mărturisit Fodor colegului său.

UPDATE 14 aprilie: Ziua vedetelor a început cu sarcina de-a găsi o persoană pe o stradă aglomerată, pentru a-i cere plicul roșu în care se află indicații pentru cursă.

Apoi, lucrurile au devenit serioase: Gina i-a anunțat că trebuie să bea ceaiuri pregătite cu ingrediente bizare, precum intestinele de șobolan sau excrementele de liliac. Concurenții de la “Asia Express” trebuie să bea ceaiurile din excremente de liliac, intestine de șobolan și scorpioni, dar și alte ingrediente pentru remedii tradiționale chinezești.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Apoi, de parcă leacurile chinezești nu au fost de ajuns, vedetele au descoperit și s-au „delectat” cu niște ouă putrezite și fermentate, o adevărată delicatesă a bucătăriei chinezești.

UPDATE 13 aprilie: În ediția 29 din sezonul 3 al emisiunii “Asia Express”, concurenții au fost nevoiți să continue căutarea de monede. După ce au scotocit fiecare ungher din fortul olandez pentru a găsi mult râvnitele monede, vedetele din sezonul 3 al emisiunii “Asia Express” au făcut iar autostopul!

A fost momentul în care Speak și Ștefania au aplicat o strategie… artistică. În goana nebună de-a ajunge cât mai rapid la următorul punct de întâlnire, Alexandru Abagiu s-a împiedicat și a căzut pe un drum plin de mașini. O sarcină cu adevărat inedită pentru concurenții de la “Asia Express” a fost să culeagă și să care o cantitate de 40 de kilograme de sare! În aceeași ediție, Speak și Ștefania s-au certat destul de rău la această probă, dar au făcut din nou echipă bună și au depășit și acest obstacol.

UPDATE 9 aprilie. Adda a început să aibă probleme din ce în ce mai mari cu un picior, în ediția 28 din „Asia Express”, sezonul 3, pe „Drumul Comorilor”. A luptat, totuși, șchiopătând, și a avut o nouă răbufnire la adresa soțului ei.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

În cele din urmă cei doi s-au împăcat și au terminat cursa cu bine.  La finalul ediției de miercuri seara, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au părăsit competiția “Asia Express”, după o cursă nebună, alături de Adda, Cătălin, Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Din păcate pentru acestea.

UPDATE 8 aprilie: S-au vărsat lacrimi de dor și emoție la „Asia Express”, sezonul 3, după ce concurenții rămași în cursă au primit mesaje de acasă, de la familie și prieteni. Au plâns toți! Și nu doar la mesajele lor! O altă surpriză a serii a fost oferită de Gina.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Alex Abagiu și Radu Vlăduț au fost surprinși să afle de la Gina Pistol că au primit imunitate, în „Asia Express”, sezonul 3, ediția 27. Trei echipe au ajuns la cursa pentru ultima șansă. Astfel că, miercuri seara, Adda, Cătălin, Sorin Bontea, Răzvan Fodor și Alina Ceușean și Carmen Grebenișan vor lupta să ajungă în semifinale.

UPDATE 7 aprilie: În ediția de luni seara, s-a lăsat cu distracție, dar și cu momente chinuitoare. Concurenții au fost provocați să învețe câte ceva din limba mandarină și să joace chiar un spectacol de operă chineză! Unii s-au sărutat, alții s-au certat ori au făcut crize de râs.

Concurenții au fost nevoiți să își demonstreze talentul de make-up artiști, pe „Drumul Comorilor”, în Taiwan. Alex Abagiu s-a ales cu un moment de colecție. Gina Pistol a anunțat care sunt cele trei echipe care au câștigat șansa de a trăi o experiență în lumea operei chineze: Speak şi Ştefania, Răzvan Fodor şi chef Sorin Bontea, Alex Abagiu și Radu Vlăduț și-au petrecut o seară la repetiții, pentru un spectacol inedit.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Cele trei echipe din „Asia Express”, sezonul 3, au dat, astfel, un spectacol în limba mandarină, în Taiwan, pe „Drumul Comorilor”. Alex Abagiu l-a sărutat pe Radu Vlăduț, dramatic, dar amuleta a fost câștigată de chef Sorin Bontea și Răzvan Fodor.

UPDATE 6 aprilie: Echipele rămase în competiția Asia Express au ajuns în Taiwan. Regulile s-au schimbat, misiunile sunt mai dificile. Cireașa de pe tort: localnicii nu vorbesc limba engleză!

Cinci echipe au ajuns în Taiwan. În prima misiune, concurenții au fost nevoiți să învețe câteva fraze în limba chineză, altfel nu se vor putea descurca în noua țară.

O altă probă din Taiwan s-a dovedit una destul de complicată pentru concurenții din “Asia Express”. Aceștia au învățat să folosească bețișoarele chinezești. Iar provocările nu s-au oprit aici, urmând ca, pe parcursul cursei, cei rămași în concurs să întâmpine noi provocări.

UPDATE 2 aprilie: Frații Ristei au fost eliminați din “Asia Express”, sezonul 3, în ediția de miercuri, 1 aprilie. Dan și Florin Ristei au plecat acasă, după ce au pierdut cursa pentru ultima șansă și biletul spre Taiwan, în fața lui Alex Abagiu și Radu, echipă care merge mai departe în competiție!

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan Adda și Cătălin Rizea sunt cele trei echipe care au primit biletele spre Taiwan, după ce Speak și Ștefania s-au calificat automat în cea de-a doua destinație “Asia Express”, sezonul 3.

Așadar, avem cinci echipe care luptă pentru marele premiu și pentru trofeul “Asia Express” – 3, în Taiwan: Speak și Ștefania, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan Adda și Cătălin Rizea și Alex Abagiu și Radu, potrivit a1.ro.

UPDATE 1 aprilie: La finalul ultimei etape din Filipine, Ștefania și Speak sunt cuplul ce a strâns pe parcurs cele mai multe monede. Cei doi s-au calificat automat în Taiwan, în vreme ce restul de 5 echipe se vor lupta într-o cursă pentru ultima șansă tensionată, ce va opri drumul în joc al uneia dintre ele.

Cele cinci echipe vor lupta cot la cot, într-o luptă grea în care știu din start că ancora va fi roșie. Asta înseamnă că cei care se vor clasa ultimii vor fi eliminați din competiție. Celelalte patru echipe li se vor alătura lui Speak și Ștefaniei, în cea de-a doua destinație “Asia Express”, sezonul 3: TAIWAN.

UPDATE 31 martie: În ediția 22 din sezonul 3 al emisiunii “Asia Express”, concurenții au trecut prin aventuri complet neașteptate. De data aceasta, drumul prin Filipine le-a pus răbdarea la încercare! Vedetele de la Asia Express au continuat și de data aceasta monedele ce le aduc numeroase avantaje.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Un moment savuros din ediția 22 din sezonul 3 al emisiunii “Asia Express” a fost atunci când concurenții au încercat înghețata de pește, iar cea mai dificilă probă a fost cea a căutării de monede prin bălegar de carabao: Au fost și momente în care Ștefania a cedat psihic și s-a enervat cumplit. În aceeași ediție, Răzvan Fodor și Sorin Bontea au intervenit imediat să ajute un bărbat, după un accident rutier la care au fost martori.

UPDATE 30 martie. O nouă seară de duminică, o nouă ediție “Asia Express”. De această dată, noul episod a început cu fast, Alex Abagiu fiind sărbătorit de concurenți. De asemenea, norocul s-a ținut lanț de el și de colegul lui, Radu Vlăduț, întrucât au câștigat bănuți și au decis ordinea în care concurenții vor pleca în competiție.

Noul episod al emisiunii “Asia Express” a adus noi provocări pentru concurenți, iar norocul a fost de partea lui Speak și a Ștefaniei. Cei doi au colaborat perfect, iar rezultatul a fost, evident, obținerea amuletei.

UPDATE 26 martie: Lia Bugnar și Maria Buză este cea de-a treia echipă care părăsește competiția Asia Express, după Nico, fiica ei, Alex Velea și Mario Fresh.  

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Au dat tot ce au avut mai bun, dar regulile concursului sunt clare: echipa care ajunge ultima primește verdictul: ancoră verde sau ancoră roșie. De data aceasta, plicul din cufărul prezentat de Gina Pistol a avut în interior o ancoră roșie, motiv pentru care echipa formată din Lia Bugnar şi Maria Buză a fost eliminată din sezonul 3 al emisiunii “Asia Express”.

UPDATE 25 martie: În ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii “Asia Express” concurenții au trecut de la agonie la extaz! Adrenalina și emoțiile i-au urmărit la tot pasul și nu au lipsit nici situațiile neprevăzute.

Alex Abagiu şi Radu Vlăduţ, Lia şi Maria şi Adda şi Cătălin sunt concurenții din cele trei echipe care au intrat în cursa pentru ultima şansă, în ediția 19 din sezonul 3 al emisiunii “Asia Express”.

UPDATE 24 martie: După ce au făcut autostopul și au alergat printre localnici pentru a găsi persoanele din fotografiile pe care le-au primit, concurenții au alergat apoi să ia niște „lecții” de mers pe picioroange.

Dacă Sorin Bontea s-a descurcat de minune, Răzvan Fodor a întâmpinat anumite dificultăți, dar a termiant proba printr-un noroc de ultimă secundă! Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat amuleta din această ediție a emisiunii “Asia Express”. A fost momentul în care Răzvan Fodor și Sorin Bontea au aflat că se vor răsfăța la hotel și vor cheltui o sumă importantă pe tot ceea ce își vor dori.

UPDATE 23 martie: Clipe de panică la “Asia Express”, în ediția de duminică seara, 22 martie. Adda a fost la un pas să se prăbușească din picioare și a avut nevoie de ajutorul medicilor, după ce i s-a făcut rău din cauza căldurii insuportabile.

  „Mă simțeam foarte rău. Efectiv simțeam cum se învârte tot Filipinele cu mine. Nu mi-a fost niciodată așa rău în Asia. Abia mă țineam pe picioare. Dacă mă ridicam fugea totul „ a spus Adda la Antena1.

UPDATE 18 martie: Marți seară, în sezonul 3 “Asia Express”, trei echipe au luptat cot la cot în cursa pentru ultma șansă, un traseu plin de adrenalină menit să îi facă să demonstreze că merită să rămână în competiție.

După un maraton de probe și misiuni obositoare, Speak și Ștefania au ajuns pe ultimul loc în clasament, motiv pentru care soarta lor a depins doar de ancora din cufăr.

Din fericire, aceasta a fost verde, iar cei doi vor continua aventura pe Drumul Comorilor și în cea de-a șasea etapă “Asia Express”: ”Gina era extrem de fericită, iar eu nu știam cum să mă exteriorizez! Ștefan nu își dă seama încă, dar este foarte fericit și el!”, a spus Ștefania la aflarea verdictului.

UPDATE 17 martie: Vedetele au parcurs deja jumătate din traseul anevoios impus de Drumul Comorilor, iar luni seară, cele 6 echipe reunite ce s-au luptat pentru cea de-a doua imunitate a etapei au avut de înfruntat noi provocări.

Alex Abagiu și Radu au fost primul cuplu care, după o zi grea, au ajuns la ultimul punct de control. Cei doi au câștigat imunitatea, o noapte de cazare la hotel și garanția că pentru ei “Asia Express” va continua: ”A fost o bucurie enormă, pentru că am tras foarte tare toată ziua. Mai mult decât orice, imunitatea asta este imposibilitatea celorlalți de a ne vota în cursa pentru ultima șansă”.

UPDATE 16 martie: Cea de-a cincea etapă “Asia Express – Drumul Comorilor” a venit cu o surpriză pentru cele 7 echipe rămase în cursa celui mai dur reality-show. După un mic test ce a stabilit cât de bine se cunosc coechipierii între ei, dar și ordinea de plecare în cursă, vedetele au primit un plic cu o destinație, fără nici o altă instrucțiune.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Ajunși la steag, au realizat că până la acordarea imunității vor călători alături de un nou partener, căci echipele s-au reconfigurat. Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost prima echipă care, la finalul serii, s-a reunit la ultimul punct de control, motiv pentru care au câștigat imunitatea și garanția continuării aventurii și în următoarea etapă.

UPDATE 11 martie: Alex Velea și Mario Fresh au fost eliminați din concurs. La finalul unei curse pentru ultima șansă cu multe peripeții, Alex Abagiu și Radu Vlăduț au ajuns primii, frații Ristei s-au clasat pe locul doi, iar pe ultimul loc Alex Velea și Mario Fresh.

Nu este prima dată când Alex Velea și Mario Fresh de la “Asia Express” ajung la un pas de eliminare. Cei doi au mai ajuns ultimii la cursa pentru ultima șansă, însă data trecută au avut norocul ca ancora să fie de culoare verde. De data aceasta șansa nu a mai fost de partea lor și au fost eliminați din cadrul reality-showului extrem de dur.

UPDATE 10 martie: Cea de-a patra etapă de pe Drumul Comorilor a provocat cele 7 echipe care s-au luptat pentru a doua imunitate a etapei la nenumărate misiuni ce le-au dat mari bătăi de cap concurenților.

După o cursă infernală în traficul din Filipine și un joc pe plajă ce le-a testat vedetelor echilibrul și atenția, Alex Abagiu și Radu au fost cei care au câștigat amuleta în valoare de 1000 de euro: ”Mai aveam foarte puțin până la victorie!”, au spus Alina și Carmen, rivalele băieților din jocul pentru avantaj.

UPDATE 9 martie: A patra etapă de pe Drumul Comorilor a venit cu o surpriză pentru Alex Abagiu și Radu, care au primit un nou om în echipă în urma ”handicapului”. Spre surpinderea tuturor, invitatul special a fost nimeni altul decât Irinel Columbeanu. ”Participarea mea la Asia Express este o provocare, așa am și primit-o”, a spus acesta.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Așa se face că cele 8 echipe rămase în cursă au pornit pe traseul presărat cu misiuni pentru a obține prima imunitate a etapei.

În cele din urmă, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au fost cei din fruntea clasamentului și au obținut cazare la hotel și suma de 100 de euro: ”Ne-ai aprins fitilul, Ristei! Nu am venit în emisiune ca să fim frumoși la televizor. Am venit pentru că ne place nebunia asta!”.

UPDATE 4 martie: Cea mai dură cursă pentru ultima șansă a purtat cele trei echipe ce s-au luptat pentru locul lor în joc în parcul celor 100 de insule, din Filipine. Finalul unei zile istovitoare, plină de încercări și adrenalină, a stat sub semnul ancorei verzi, motiv pentru care ultimul cuplu ajuns la Gina Pistol, Alex Abagiu și Radu, va continua aventura Asia Express pe Drumul Comorilor.

UPDATE 3 martie: Luni seară, concurenții Asia Express au pornit într-o nouă cursă grea pe Drumul Comorilor. Din cauza faptului că distanțele dintre punctele de oprire au fost de zeci de kilometri, autostopul a părut o misiune aproape imposibilă, motiv pentru care clasamentul s-a schimbat continuu.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

În cele din urmă, Sorin Bontea și Răzvan Fodor au ajuns pe primul loc la Gina Pistol și au obținut cea de-a doua imunitate a etapei: ”Adevărul e că alergăm după imunitate de când am venit. Ne-am bucurat, nu ai cum să nu te bucuri!”, au spus cei doi entuziasmați.

UPDATE 2 martie: A opta ediție din sezonul 3 al emisiunii Asia Express, de duminică seara, a venit cu surprize care mai de care. Peripeții, costume de latex, situații tensionate, la finalul cărora a ieșit o singura echipă câștigătoare: Ștefania și Speak au câștigat imunitatea.

Speak și Ștefania s-au clasat pe primul loc în cursa pentru imunitate, fiind urmați de Adda și Cătălin: „Îți dai seama cât ne ofticăm. Că noi am tras tare, mai ales că noi am avut două dezavantaje, am plecat de două ori de pe ultimul loc.” Maria Buză și Lia Bugnar au completat podiumul: „Noi avem performanțe, dar nu în ziua în care sunt cerute. le avem în alte zile. Nu am reușit să ne găsim ritmul la Asia Express.”, a spus Lia Bugnar.

UPDATE 26 februarie. Marți seară, drumul echipei formate din Nico și Andra în Asia Express a ajuns la final. După ce au trecut prin mai multe probe pentru a se salva, cele două au ajuns ultimele la Gina Pistol. Au mai avut o șansă: ancora. Doar că aceasta s-a dovedit a fi roșie, ceea ce înseamnă eliminare.  „Sinceră să fiu nu aveam speranță că vom trece mai departe”, a spus Andra când a aflat că au ajuns ultimele.

UPDATE 25 februarie: În urma probei pe care au câştigat-o dumică seară,  Alina şi Carmen au avut dreptul să aleagă perechile care vor pleca în următoarele zece minute după ele.

Fetele au decis ca fraţii Ristei vor rămâne ultimii, având în vedere contrele dintre ei la probele trecute. Florin Ristei chiar a spus, într-un episod trecut, că ar arunca-o în şant pe Carmen. 

„Băieţii care ne-au votat să se uite bine! Ristei, oricum eşti ultimul, stai liniştit!”, i-a transmis Alina Ceuşan lui Florin Ristei, cu un zâmbet fals.

Luni seara, la testimoniale, artistul nu s-a putut abţine şi şi-a exprimat clar părerea despre cele două, fără a-i fi jenă de telespectatori sau chiar de părerea vloggeriţelor. 

Da mă, atât le duce capul, ce c****.. Nici nu mă enervez, ştiu cum sunt oamenii ăstia. Mă enervează modul prin care comentează şi zic. Se vede că sunt rele, se simte din.. „. „Nişte vipere, maxim!”, a continuat fratele lui Ristei. 

UPDATE 24 februarie: În ediția de duminică, 23 februarie, o nouă cursă pentru câștigarea imunității și o altă echipă câștigătoare. De data aceasta pe primul loc s-a clasat echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan. A doua echipă care a ajuns la Gina Pistol, în Taal, a fost cea formată din Florin Ristei și fratele său, care au plecat ultimii, însă au recuperat fantastic pe drum.

Podiumul a fost completat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ultimii au ajuns Ștefania și Speak, care plecaseră de pe locul doi.

UPDATE 19 februarie: Alex Velea și Mario Fresh au trecut în ediția de marți seara, prin cea mai grea încercare de până acum, la Asia Express – Drumul Comorilor. Cei doi au fost la un pas să plece din concurs. Din fericire, ancora a fost verde, iar echipa va continua și în etapa următoare din Filipine: ”Destinul ne-a oferit o a doua șansă, sper să o fructificăm!”, a spus Alex.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

UPDATE 18 feruarie: În ediția de luni seara, Asia Express, concurenții au avut parte de noi provocări, iar situațiile dificile în care au fost puși i-a dat peste cap. Cei mai şocaţi dintre concurenţi au fost Florin Ristei şi fratele său şi cuplul Ştefania şi Speak.

UPDATE 17 februarie: După ce au fost abandonați într-o piață de pește cu bagajele de acasă, echipele au fost nevoite să caute un prim indiciu pentru a porni în cursă, iar panica generală și haosul au acaparat competiția: ”Ne uitam toți unul la altul! Eram ca oile, am pornit în aceeași direcție”, a spus Sorin Bontea nedumerit.

După ce au îndeplinit misiunea imposibilă de conduce niște pedicab-uri, un soi de triciclete fără frâne, concurenții au fost nevoiți să pornească spre anumite locații și să îndeplinească fiecare câte o probă diferită pentru a-și obține rucsacurile.

Asia Express 2020. Răzvan Fodor și Sorin Bontea au câștigat sezonul 3

Vedetele au continuat spre primul punct de control, știind că primele trei echipe ajunse la Gina Pistol se califică și în jocul de amuletă. Alex Abagiu și prietenul lui, Radu, Sorin Bontea și Răzvan Fodor, Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au fost cele trei perechi care s-au întrecut într-un joc de coordonare, orientare și rezistență fizică. După o luptă strânsă, Alex Abagiu și Radu au fost cei care au câștigat primul lor avantaj în cursă și suma de 1000 Euro.

Asia Express 2020 (sezonul 3) a început sâmbătă, 15 februarie 2020. Concursul care este difuzat de Antena 1 la ora 20:00, iar în prima săptămână va avea patru ediții, apoi își va păstra zilele de difuzare duminică, luni și marți.

Concurenții Asia Express 2020 (sezonul 3)

Nouă cupluri de vedete se vor lupta pentru marele premiu:

  • Sorin Bontea și Răzvan Fodor
  • Speak și Ștefania, iubita lui
  • Nico și Alexandra, fiica ei
  • Adda și Cătălin, soțul ei
  • Florin Ristei și Dan, fratele său
  • Maria Buză și Lia Bugnar
  • Alina Ceușan și Carmen Grebenișan
  • Alex Abagiu și Radu, prietenul său cel mai bun
  • Alex Velea și Mario Fresh

Cine prezintă Asia Express 2020. Oase, coprezentator în sezonul 3

Oase, câștigătorul sezonului 2 Asia Express alături de CRBL, va fi coprezentatorul Ginei Pistol în show-ul ce va duce vedetele pe Drumul Comorilor.

„Am emoții la fel de mari ca atunci când eram concurent. Ba nu, acum sunt de fapt mult mai mari. Atunci am plecat de acasă cu gândul să mă distrez orice s-ar întâmpla, acum simt cum îmi apasă ceva pe umeri..cred că presiunea.

Postura asta e nouă pentru mine, vine la pachet cu o super responsabilitate, dar mie mi-a plăcut atât de mult experiența Asia Express, m-am bucurat așa tare să văd locurile prin care am fost, încât acum voi fi ghidul celor de acasă. Le-am pregătit o călătorie prin cele mai spectaculoase locuri din Filipine și Taiwan, la pachet cu tot felul de povești despre aceste locuri”, a declarat Oase.

Câștigători Asia Express, sezonul 3. Ce spune Oase, prezentatorul show-ului

Invitat în cadrul emisiunii Răi da buni, Oase a oferit detalii picante din culisele emisiunii. Partenerul Ginei Pistol a vorbit despre probele la care au fost supuși concurenții și cum au făcut față.

„Sezonul acesta, eu am rămas surprins. Am văzut echipele, mi se păreau super tari, dar când am văzut ce s-a întâmplat şi trecând toate echipele prin toate stările şi momentele, nu ştiu ce să zic. Nu ştiu dacă e mai bun sau nu sezonul, dar mi se pare incredibil. Am şi văzut un pic din primul episod.”, a declarat el.

Mai mult, ultima declarație făcută de Oase a luat prin surprindere pe toată lumea. „Nu mă aşteptam să câştige cine a câştigat. Dacă aş fi făcut pariuri înainte să plec, pierdeam grav rău de tot.”, a mai povestit prezentatorul.

Oase și CRBL au câștigat sezonul 2 Asia Express

Alex-Velea-la-Asia-Express-2-1024×768Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

CRBL și Oase au câștigat Asia Express – sezonul 2 și premiul de 30.000 de euro. În finală, i-au învins pe Ruby și Robert. Astfel, Drumul Elefantului, traseul celui de-al doilea sezon al celui mai dur reality-show, Asia Express, s-a încheiat pe 16 aprilie 2019.

Ce este Asia Express

Asia Express este un reality show difuzat de Antena 1 începând cu anul 2018, bazat pe varianta originală Pekking Express din Belgia. Concurenții sunt vedete împărțite în echipe de câte doi. Echipele trebuie să parcurgă un traseu de 4.000 de kilometri până la destinație, iar pe parcurs trebuie să depășească mai multe probe / „misiuni” pentru a putea avansa în joc. Echipele au la dispoziție un rucsac cu lucruri persoanel și un euro pe zi, în moneda locală. 

Marele premiu este de 30.000 de euro.

Atacată în bar de cinci persoane care nu știau că este campioană la box. Neașteptat ce a urmat
GSP.RO
Atacată în bar de cinci persoane care nu știau că este campioană la box. Neașteptat ce a urmat
Urmărește-ne pe Google News
Sărăcia i-a împins la divorț pe soții Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru face afirmații dure EXCLUSIV
Playtech.ro
Sărăcia i-a împins la divorț pe soții Dinu și Deea Maxer? Lidia Fecioru face afirmații dure EXCLUSIV
Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Adrian Sârbu, după ce era odinioară cea mai invidiată femeie. Poze rare cu ea, la 55 de ani
Viva.ro
Ce s-a întâmplat cu fosta soție a lui Adrian Sârbu, după ce era odinioară cea mai invidiată femeie. Poze rare cu ea, la 55 de ani
Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Spania. Pompierii s-au chinuit ore întregi să deblocheze camionul
Observatornews.ro
Aventura unui șofer român de TIR "trădat" de GPS, în Spania. Pompierii s-au chinuit ore întregi să deblocheze camionul
Povestea cutremurătoare a românului care a stat opt ani într-o închisoare din China. „În doi ani nu am văzut lumina soarelui”
Știrileprotv.ro
Povestea cutremurătoare a românului care a stat opt ani într-o închisoare din China. „În doi ani nu am văzut lumina soarelui”
Patru zodii vor fi lovite de o mare șansă până la sfârșitul primăverii. Urmează o perioadă fabuloasă pentru ele
FANATIK.RO
Patru zodii vor fi lovite de o mare șansă până la sfârșitul primăverii. Urmează o perioadă fabuloasă pentru ele
Ce a păţit gimnasta minune a României. Scandal uriaş în sportul românesc
Orangesport.ro
Ce a păţit gimnasta minune a României. Scandal uriaş în sportul românesc
Horoscop zilnic, 2 aprilie. Nativii Capricorn și Scorpion, printre norocoși
Unica.ro
Horoscop zilnic, 2 aprilie. Nativii Capricorn și Scorpion, printre norocoși
Horoscop 2 aprilie 2023. Taurii ar fi bine să aleagă activități mai puțin stresante și chiar să-și permită un interval generos de odihnă
HOROSCOP
Horoscop 2 aprilie 2023. Taurii ar fi bine să aleagă activități mai puțin stresante și chiar să-și permită un interval generos de odihnă
Frumusețea din spatele meseriilor uitate
PUBLICITATE
Frumusețea din spatele meseriilor uitate