Mergi direct la conținut »
Speak și iubita lui, ceartă cumplită în mijlocul străzii. „Mă iau nervii. E nebună”
Entertainment Libertatea > Entertainment > Speak și iubita lui, ceartă cumplită în mijlocul străzii. „Mă iau nervii. E nebună”

Speak și iubita lui, ceartă cumplită în mijlocul străzii. „Mă iau nervii. E nebună”

Situația a scăpat de sub control la Asia Express, în ediția de duminică seara, 23 februarie. Concurenții au ajuns la limita răbdării, în timpul cursei, iar unii dintre ei au cedat. Speak și iubita lui s-au certat crunt în mijlocul străzii.

De Livia Lixandru,

Stresul, emoțiile și oboseala și-au spus cuvântul în echipa formată din Speak și Ștefania.

Bruneta s-a așezat pe o bordură și a refuzat să meargă mai departe, crezând că lupta pentru imunitate a fost deja pierdută.

„Încearcă să fii cu mine, dacă vezi că sunt leșinată”, i-a reproșat iubitului ei.„Ce mă enervează! E nebună”, a spus Speak. „Simt că cedez, nu mai pot psihic. M-am săturat să repet aceleași chestii mereu atunci când trebuie să căutăm cazare. Nu mai vreau. Dorm în mijlocul străzii”, a mai spus Speak la Antena 1.

În cele din urmă, aceștia au trecut peste momentul tensionat și s-au împăcat.

Alina Ceușan și Carmen Grebenișan au câștigat imunitatea la Asia Express

O nouă cursă pentru câștigarea imunității și o altă echipă câștigătoare. De data aceasta pe primul loc s-a clasat echipa formată din Alina Ceușan și Carmen Grebenișan.

A doua echipă care a ajuns la Gina Pistol, în Taal, a fost cea formată din Florin Ristei și fratele său, care au plecat ultimii, însă au recuperat fantastic pe drum.

Podiumul a fost completat de Sorin Bontea și Răzvan Fodor. Ultimii au ajuns Ștefania și Speak, care plecaseră de pe locul doi.

Close
Închide
  Close