MENIU CAUTĂ
30 Mar. 2018 13:11

Cum petrece Andra de Paște. „Am nevoie să stau în familie”

Distribuie

Andra a mărturist că abia așteaptă sărbătorile pascale pentru a petrece timp în compania familiei sale.

Andra, partenera de viață a prezentatorului de televiziune Cătălin Măruță, abia așteptă sărbătorile de Paște. Artista a explicat, la o emisiune de televiziune, că ve petrece timp prețios alături de familia sa, de partenerul ei de viață și de cei doi copii ai lor, David și Eva.

„Vom fi împreună, un grătar, ouă umplute, muzică bună. Până într-o vârstă voiam să plec.  Acum s-a acumulat oboseală, am avut activitate, am repetat mult pentru concerte, n-am avut timp de odihnă. Am nevoie să stau în familie…

Am şi cuţite pentru copii şi îi pun şi pe ei să mă ajute… pe Eva să facă maioneza şi să simtă că o ajută şi ea pe mami.

Sunt lipiţi de mami, acum am emoţii. David a plecat în tabără trei zile, am încredere… Au învăţat să fie independenţi… Sper că aşa cum am petrecut eu sărbătorile când eram mică sunt aşa cum le petrec acum copiii mei”, a declarat binecunoscuta cântăreață Andra.

Andra este una dintre cele mai de succes artiste din România. Prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era adolescentă, cântăreața a reușit să se impună ca fiind una dintre cele mai bune voci feminine din industria muzicală din România. De-a lungul anilo, Andra a lansat numeroase  hituri care au ajuns rapid la inimile admiratorilor.


Citește și: EXCLUSIV | Prima enciclopedie digitală cu istoria României, lansată la 100 de ani de la Marea Unire


 

Comentarii