Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Cum se păzește Alexandru Arșinel de hoți. Actorul și-a împânzit casa de la mare de camere de luat vederi
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Cum se păzește Alexandru Arșinel de hoți. Actorul și-a împânzit casa de la mare de camere de luat vederi

EXCLUSIV/ Cum se păzește Alexandru Arșinel de hoți. Actorul și-a împânzit casa de la mare de camere de luat vederi

Cum se păzește Alexandru Arșinel de hoți? Actorul “suflă și-n iaurt” pentru ca pățaniile din trecut, atunci când a fost călcat de spărgătorii de case, să nu se mai repete. Fostul partener de scenă al regretatei Stela Popescu, îndrăgita vedetă care ne-a părăsit toamna trecută, a sporit măsurile de securitate, iar casa pe care o deține pe Litoral este împânzită acum de camere de luat vederi.

De Ana Maria Păsat,

Alexandru Arșinel este, fără îndoială, unul dintre cei mai bogați actori români. De-a lungul carierei sale, a reușit să facă o avere frumușică. În prezent, pe lângă locuința din Capitală, care e situată chiar lângă Palatul Cotroceni, mai are o casă de vacanță la Sinaia, una în stațiunea 2 Mai și o alta în satul natal, la Dolhasca. Ultima, ce-i drept, i-a fost moștenire lăsată de familie. Totodată, Arșinel, care are interzis la șofat, este și posesorul unei mașini pe care nu și-o permite oricine.

Cum se păzește Alexandru Arșinel de hoți: a făcut contract cu o firmă de pază și securitate

În trecutul nu prea îndepărtat, actorul a fost însă călcat de mai multe ori de hoți. Obiectivul vizat a fost vila pe Litoral, din care i-au dispărut mai multe obiecte de valoare. Cum casa nu prea e locuită, familia preferând ca în vacanțe să meargă la munte, la Sinaia, Alexandru Arșinel și-a sporit măsurile de securitate în vila de la mare. Mai precis, urmând exemplul regretatei sale vecine, colege și prietene, Stela Popescu – o vedetă la fel de bogată ca el, care a lăsat o avere frumușică familiei -, Arșinel și-a împânzit proprietatea de camere de luat vederi. În plus, actorul plătește, lunar, o sumă frumușică unei firme de pază și securitate.

Soția sa, îngrijită de o femeie din satul natal

Soția actorului are de multă vreme probleme de sănătate. Și, din acest motiv, are nevoie de îngrijire permanentă. Arșinel a căutat multă vreme pe cineva care să preia această sarcină și să-i îngrijească nevasta țintuită la pat, iar acum, norocul pare să-i fi surâs. El a apelat la o doamnă din satul său natal, care stă non-stop cu soția sa.

Partenera de viață a lui Arșinel a suferit un accident stupid, în urmă cu câțiva ani. Atunci, consoarta actorului a căzut pe scările grădiniței frecventate de nepotul său. A fost operată la cap, iar în prezent nu se poate deplasa singură. Totuși, o rază de speranță există, dacă e să ne luăm după ce spune Arșinel…

“E un pic mai bine. Important este că are o altă stare de spirit”, a declarat actorul pentru Libertatea.


VIDEO/“Umbra” Stelei Popescu de la 2 Mai. Cum arată vila de vacanţă a fostei actriţe

Close
Închide
  Close