Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Ce avere avea Stela Popescu. Artista s-a asigurat că totul va rămâne în familie!
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Ce avere avea Stela Popescu. Artista s-a asigurat că totul va rămâne în familie!

EXCLUSIV/ Ce avere avea Stela Popescu. Artista s-a asigurat că totul va rămâne în familie!

Stela Popescu a murit joi, 23 noiembrie. Ea și-a pus la adăpost întreaga familie, în cei peste 50 de ani petrecuți pe scenă . Ce avere avea Stela Popescu?  

De Ana Maria Păsat,

Provenită dintr-o familie de învățători, actrița a știut cum să-și chivernisească fiecare bănuț.

Stela Popescu s-a întâlnit o singură dată cu Nicolae Ceaușescu. Ce s-a întâmplat între artistă și dictator

Cei peste 50 de ani petrecuți pe scenă i-au adus Stelei Popescu nu doar aplauze la scenă deschisă, ci și satisfacții materiale pe măsură.

Ce avere avea Stela Popescu? Ea era proprietara a două vile de lux, una în centrul Capitalei, și cealaltă pe litoral, în localitatea 2 Mai. În ambele case are foarte multe obiecte vechi, de valoare. Ea însăși le-a adus din toate colțurile lumii, pe unde a umblat. De asemenea, în urmă cu aproximativ doi ani, actrița ridica pe terenul lăsat moștenire de mama sa, chiar în buricul Bucureștiului, un bloc de trei etaje.

Chiar dacă nu-i deloc ușor să administrezi o avere frumușică, actriței nici prin cap nu i-a trecut să înstrăineze vreunul dintre imobile. A primit oferte peste oferte pentru a-și vinde casa de la mare sau blocul din Capitală. Dar ea a rămas pe poziție. Nimic nu a fost de înstrăinat, ea lăsând acum totul unui strănepot pe care-l adora, fiicei adoptate și nepoatei care, de asemenea, lucrează în domeniul cinematografiei.

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”
Recomandări

Paul Stănescu lovește telefonul reporterului! ”Sunt baron, da, baron local! Hai, mă, lasă-mă-n pace!”

 

Era străbunică de un an de zile

Stela Popescu a devenit străbunică în urmă cu aproximativ un an. Până acum, cea mai dragă ființă din viața ei a fost fiica sa vitregă (fosta nepoată, fata naturală a cumnatului său), Doina Maximilian, pe care a înfiat-o pe când trăia soțul ei. Aceasta are, la rându-i, o fată, Stanca Radu, de 29 de ani. Fata Doinei Maximilian e regizor de film și a luat o serie de premii la festivaluri importante. Aceasta este cea care i-a oferit actriței șansa de a fi străbunică, după ce a născut un băiețel pe care actrița îl adora!

CITEȘTE ȘI:
EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel s-a dus într-un suflet la teatru când a auzit că a luat foc. ”Nu doresc nimănui să treacă prin așa momente de panică”

Close
Închide
  Close