Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel are interzis la șofat, dar ignoră sfatul medicilor. ”Am o casă grea, am nevoie de mașină”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel are interzis la șofat, dar ignoră sfatul medicilor. ”Am o casă grea, am nevoie de mașină”

EXCLUSIV/ Alexandru Arșinel are interzis la șofat, dar ignoră sfatul medicilor. ”Am o casă grea, am nevoie de mașină”

Actorul nu se poate lipsi de propria-i mașină, pe care o conduce și la 78 de ani. Alexandru Arșinel are interzis la șofat, dar nu ține cont de acest lucru.

De Ana Maria Păsat,

După infarctul suferit în urmă cu aproximativ o lună, actorul ar fi trebuit să respecte cu sfințenie sfaturile medicilor.

Pe care însă le-a ignorat! Deși Alexandru Arșinel are interzis la șofat, acesta a condus imediat după ce a ieșit din spital. Și o face zilnic, pentru că nu se poate lipsi de mașină, dat fiind faptul că trebuie să ajungă la timp, dintr-un loc în altul. Cu toate acestea, actorul susține că nu are motive de îngrijorare. Din contră. După ce a fost, recent, la ultimul control, a aflat că totul e ok, că stă bine cu inima!

”Sunt puțin mai vesel. În urma unor probleme, am fost din nou la consult.Iar medicul m-a descris destul de bine. Săptămâna viitoare, voi merge încă o data. Când e frig, nu-mi face prea bine. În plus, nu urmez ceea ce mi s-a recomandat: să nu mă mișc, să nu conduc, să mă odihnesc mai mult, și altele”, a mărturisit actorul pentru Libertatea.

În ciuda problemelor avute (un transplant de rinichi și cinci operații la coloană), Arșinel este cât se poate de activ, la 78 de ani.

”Am o casă foarte grea, dat fiind faptul că soția nu se mai poate mișca. Trebuie să fac aprovizionarea, să și gătesc, uneori. Fac piața, stau la rând la alimentară…Atât mi-ar mai trebui, să-mi strige vreunul că și aici mă bag în față”, a mai spus actorul.

Absent motivat la un eveniment

Actorul a lipsit, recent, de la un eveniment găzduit de Teatrul de Revistă Constantin Tănase, unde trebuia să țină și un discurs. Și asta tot din cauza unor probleme medicale, dar care nu au legătură cu cele din ultima perioadă. ” Am avut un puseu, după o noapte în care nu am dormit, din cauza unor probleme digestive. Eram epuizat. M-a înlocuit colegul meu, Vasile Muraru”, a mai spus acesta.

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV/ Andreea Bălan e un zbir! A băgat spaima în dansatoare și în sunetiști!

Close
Închide
  Close