De Dana Aramă,

Dana Rogoz se apropie cu pași repezi de vârsta de 31 de ani. Cum ziua ei de naștere va fi doar peste câteva zile, vedeta se dă peste cap ca să iasă totul ca la carte, lucru pe care l-a remarcat și soțul ei, radu Dragomir.

„Luni, pe 26 septembrie e ziua mea. Ca în fiecare an, pe ultima sută de metri, îmi propun să fac o mulțime de lucruri. Într-o săptămână vreau să închei tot ce plănuisem pentru un an. Și e greu. Aproape imposibil. Dar așa sunt eu”, a explicat Dana Rogoz pe blogul său.

Dana Rogoz, în criză de timp

„Nu știu de ce, dar în fiecare an pe la începutul lunii septembrie pornesc de la premiza “pâna de ziua mea trebuie să…” și inevitabil ajung într-o mică criză de timp. Poate că Radu are dreptate, care mi-a spus ieri: “Dana, îți pui targeturi prea înalte, imposibil de atins, și apoi tot tu ești suparată pentru neîmplinirea lor”. Habar n-am, dar așa sunt eu. Și parca în ultimii ani am început să fiu tot mai exigentă cu mine, cu timpul pe care îl consum – căci alt cuvânt nu găsesc mai potrivit. Evident că pregătesc ceva, în secret, de mult timp. Și mi-aș dori să fie gata de ziua mea. Nu mă las, dar am toate șansele ca de ziua mea sa fiu obosită. Obosită, dar poate satisfăcută. Nu stiu. Mi-e cam greu cu mine uneori”, a mărturisit actrița.

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis
Recomandări

CTP: ”Alegerile anticipate sunt o măsură de bun simț, utilizată acum de nesimțiți”. Ce spune despre Klaus Iohannis

Dana Rogoz pozează ca un model în fața unei case

„Am reușit, tot pe ultima sută de metri, să deschid și un cont, prin care îmi donez ziua de naștere. Adică în loc să cheltuie banii pe lucruri pentru mine, cei care vor să îmi ofere un mic cadou pot să îl ofere de fapt copiilor și mamelor… Pentru mine înseamnă foarte mult. Și știu că și pentru ei. Anul trecut am făcut asta pentru prima oară și de atunci mi se pare că s-a lansat o modă în a-ți dona ziua de naștere. M-aș bucura să știu că într-un procent minuscul am influențat și eu pozitiv această moda”, a încheiat ea.

INFO

Dana Rogoz este cunoscută încă de pe vremea când era o copilă și juca la TV rolul Abramburica. Ulterior a apărut în seriale și telenovele. este căsătorită cu regizorul radu Dragomir, împreună cu care are un băiețel pe nume Vlad.

Citește și:

Ce s-a întâmplat cu Dana Rogoz înainte de nuntă. „Nu am avut curaj să povestesc”

Dana Rogoz, la picnic cu soțul și fiul ei. Uite cât de mare a crescut băiețelul vedetei | FOTO & VIDEO

 

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”
GSP.RO

Soția lui Nicolae Dobrin: „M-au călcat în picioare, am fost aruncată în stradă cu copiii”

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează
HOROSCOP

Horoscop 18 ianuarie 2020. Fecioarele au o zi în care răbdare se epuizează