Mergi direct la conținut »
Dana Rogoz, la picnic cu soțul și fiul ei. Uite cât de mare a crescut băiețelul vedetei | FOTO & VIDEO
Ştiri Libertatea > Ştiri > Dana Rogoz, la picnic cu soțul și fiul ei. Uite cât de mare a crescut băiețelul vedetei | FOTO & VIDEO

Dana Rogoz, la picnic cu soțul și fiul ei. Uite cât de mare a crescut băiețelul vedetei | FOTO & VIDEO

Dana Rogoz iubește weekendurile petrecute în familie, așa că nu ratează nicio ocazie și se bucură de fiecare eveniment la care poate participa împreună cu soțul și fiul ei. Duminică, cei trei au mers la un picnic cu distracție, organizat în Parcul Herăstrău.

Deși duminică după-amiază vremea părea să le strice planurile Danei și familiei, pentru că au căzut câțiva stropi de ploaie, vedeta a ajuns la picnic și s-a distrat alături de peste alte aproximativ 100 de familii.

Și pentru că este o fashionistă convinsă, Dana Rogoz a avut o costumație asortată cu cea a fiului ei. Mai mult, pe lângă asemănările cromatice, vedeta și micuțul au avut ca accesoriu câte o pălărie, creând astfel o ținute șic chiar și la iarbă verde.

danaa

Vlad, fiul Danei, s-a bucurat la maxim de picnicul în familie și,  împreună cu ceilalți copiii, a dansat, s-a jucat, a alergat de mama focului prin iarbă. Iar soțul vedetei a avut grijă să surprindă în imagini fiecare moment.

”Duminica trebuie petrecută în familie și eu mă bucur foarte tare când există evenimente gândite pentru familie. Eu mă bucur tare mult de atmosfera de duminică, de familie. Vlad este foarte energic, aleargă prin iarbă. E distracție din plin. Este bine ca, din când în când, să mai lăsăm conexiunea online și să comunicăm offline”, a declarat Dana Rogoz.

Close
Închide
  Close