Mergi direct la conținut »
EXCLUSIV | Maria Constantin se grăbește să divorțeze. S-a uitat în dosar să vadă ce "probe" a mai depus Marcel Toader
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > EXCLUSIV | Maria Constantin se grăbește să divorțeze. S-a uitat în dosar să vadă ce "probe" a mai depus Marcel Toader

EXCLUSIV | Maria Constantin se grăbește să divorțeze. S-a uitat în dosar să vadă ce „probe” a mai depus Marcel Toader

Cântăreața de muzică populară Maria Constantin și fostul ei partener de viață, Marcel Toader, au avut azi, marți, 21 noiembrie, termen în procesul de divorț.

De Dana Aramă,

Interpreta de muzică populară Maria Constantin a avut marți, 21 noiembrie, termen la judecătorie în procesul de divorț cu fostul ei soț, omul de afaceri Marcel Toader.

Solista se grăbește să divorțeze. Maria Constantin, despre care s-a spus că a fost surprinsă sărutându-se cu un bărbat, a ajuns la prima oară, opt dimineața, la Judecătoria Sectorului 5 din Capitală, împreună cu avocatul, în timp ce fostul ei partener nu era ajuns la fața locului. Interpreta de muzică populară a fost însoțită și de mama ei la judecătorie.

Deși era vorba doar de un termen administrativ și prezența nu era obligatorie, Maria Constantin a decis totuși să fie prezentă.

Cel mai probabil, cântăreața de muzică populară a decis să facă acest pas și să meargă la Judecătorie pentru a studia dosarul și pentru a vedea ce „probe” a mai depus la dosar fostul ei partener de viață, Marcel Toader.


Citește și: VIDEO / Cerasela din Leordeni, cerșetoarea care cântă imnuri religioase. ”M-ai văzut, m-ai ajutat, Domnul fie lăudat, măi…”


 

Close
Închide
  Close