Mergi direct la conținut »
Deea Maxer este însărcinată în patru luni. A făcut anunțul la TV
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Deea Maxer este însărcinată în patru luni. A făcut anunțul la TV

Deea Maxer este însărcinată în patru luni. A făcut anunțul la TV

Deea Maxer este însărcinată cu cel de-al doilea copil. Vedeta a făcut anunțul la emisiunea Teo Show, de la postul de televiziune Kanal D. Artista se află în cea de-a patra lună de sarcină.

De Dana Aramă,

Bucurie mare pentru familia artistei Deea Maxer. Vedeta așteaptă cel de-al doilea copil. Deea Maxer a vorbit despre sarcina sa la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune kanal D.

„Sunt însărcinată în patru luni. Mama a aflat de Paște. Ne-am dori tare mult să avem și o fetiță, dar Dinu are o altă părere. El a zis că nu prea vede el loc pentru un al doilea copil în viața noastră”, a spus Deea Maxer.

„Am încurcat niște calcule, de fapt despre asta e vorba. Eu luam niște anticoncepționale de la nașterea lui Andreas. Anul trecut doamna doctor mi-a spus să încetez să mai iau aceste pastile, începeau să-mi facă rău. Aveam niște dereglări hormonale, mi-a spus că nu o să mai pot să rămân însărcinată”, a mai spus ea.

Pe contul ei de socializare, Deea Maxer a postat și prima fotografie cu burtica de gravidă.

Deea Maxer este căsătorită cu cântărețul Dinu MaxerCei doi artiști, care au împreună un băiețel pe nume Andreas.


Citește și:

Casele de pariuri surprind: poți să-ți dublezi miza dacă social-democrații iau locul 1 la alegerile europarlamentare! Ce partid e favorit

Close
Închide
  Close