Fost campion la wrestling și în prezent unul dintre cei mai bine plătiți actori de la Hollywood, The Rock spune că respectă foarte mult procesul politic, dar când în cursa pentru președinție au ajuns Hilary Clinton și Donald Trump s-a gândit foarte bine înainte să ia partea unuia dintre cei doi candidați.

Actorul spune că s-ar putea să nu rămână mult timp imparțial, deoarece o candidatură a sa pentru președinție este o ”posibilitate reală”. ”Anul trecut s-a discutat tot mai mult despre asta și aveam un sentiment că lucrurile ar putea fi serioase. Așa că am spus ‘Permiteți-mi să mă gândesc cu adevărat la asta și apoi să dau un răspuns adevărat și respectuos. Nu vreau să par frivol”, a spus Dwayne Jhonson în interviul pentru GQ.

Vorbind despre un eventual mandat The Rock a spus: ”Personal, cred că dacă aș fi președinte calmul ar fi foarte important, și cred că trebuie să îți asumi responsabilitate pentru toată lumea… Nu aș da afară pe oricine mi se opune. Primul lucru pe care l-aș face ar fi să stau la masă și să discut depre acest lucru”.

Actorul arefuzat să comenteze direct politicile duse de Trump în cele 100 de zile de mandat, singura chestiune în care și-a dat cu părere a fost ordinul privind limitarea imigrației în SUA. ” Cred în necesitatea întăririi securitatea națională, dar nu cred într-o „interdicție” care interzice imigranții. Cred în incluziune. Țara noastră a fost construită pe această temă și continuă să devină puternică în acest fel”, a spus Dwayne Jhonson, cel care a fost desemnat în 2016 cel mai sexy bărbat în viață.

 

Imagini dramatice din Ecuador. Cadavrele oamenilor uciși de COVID-19 sunt lăsate pe străzi
GSP.RO

Imagini dramatice din Ecuador. Cadavrele oamenilor uciși de COVID-19 sunt lăsate pe străzi

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă
HOROSCOP

Horoscop 4 aprilie 2020. Săgetătorii au șansa de a avea o zi frumoasă