MENIU CAUTĂ

Copiii Elenei Băsescu abia așteaptă să-și cunoscă surioara. “Dimineața, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe”

Distribuie

Elena Băsescu, despre cel de-al treilea copil al său. Mezina fostului președinte a povestit pentru noul număr al revistei Viva! cum o așteaptă Sofia și Traian Junior pe surioara lor, dar și de ce nu a cumpărat nimic pentru micuța ce se va naște în mai.

”Nu aduce anul ce aduce ceasul” crede Elena Băsescu, și pe bună dreptate, deoarece viața ei s-a schimbat radical în doar câteva luni! Eba trăiește o nouă poveste de dragoste, iar luna viitoare i se va îndeplini cea mai mare dorință: va aduce pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță. A vorbit despre asta în exclusivitate pentru revista Viva!, într-o apariție de care Iulia Albu s-a declarat impresionată.

Elena Băsescu, despre cel de-al treilea copil al său: ”Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia”

Elena Băsescu recunoaște că ultimul an, cel de după divorț, a fost ”mai liniștit și mai fericit”. Acum, așteaptă al treilea copil cu noul ei iubit, Cătălin, cu care s-a afișat pentru prima oară în public zilele trecute: ”Sofia și Traian Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relația pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea și un echilibru perfect în familie: doi băieței, și două fetițe, având în vedere că Ioana are un băiețel de trei ani”, a mărturisit ea.

Pregătiri pentru venirea copilei nu prea au făcut, dintr-un motiv întemeiat: ”Am superstiții. Nu am făcut pregătiri, pentru că am păstrat, de la Sofia și Traian, mobilierul și accesoriile necesare. Oricum, la câtă bucurie a adus acest copil și în familia mea, și în familia lui Cătălin, cu siguranță nu-i va lipsi nimic”.

Elena a mai dezvăluit în Viva! că fetița și băiețelul ei sunt deja foarte  atașați de surioara lor: ”În fiecare dimineață, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe, vorbesc cu el și râd cu poftă când văd cum se mișcă și mă întreabă: «Unde e capul? Unde sunt piciorușele», pentru că vor să-l mângâie și să-l pupe pe cap”.


EXCLUSIV/Pavel Bartoș merge la sală, dar… ”Nu mai trag de fiare, fiarele trag de mine!” Ar face schimb cu Smiley

Citește mai multe despre Catalin Tomata și Traian Băsescu pe Libertatea.

Comentarii