Mergi direct la conținut »
Copiii Elenei Băsescu abia așteaptă să-și cunoscă surioara. “Dimineața, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Copiii Elenei Băsescu abia așteaptă să-și cunoscă surioara. “Dimineața, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe”

Elena Băsescu, despre cel de-al treilea copil al său. Mezina fostului președinte a povestit pentru noul număr al revistei Viva! cum o așteaptă Sofia și Traian Junior pe surioara lor, dar și de ce nu a cumpărat nimic pentru micuța ce se va naște în mai.

“Nu aduce anul ce aduce ceasul” crede Elena Băsescu, și pe bună dreptate, deoarece viața ei s-a schimbat radical în doar câteva luni! Eba trăiește o nouă poveste de dragoste, iar luna viitoare i se va îndeplini cea mai mare dorință: va aduce pe lume cel de-al treilea copil, o fetiță. A vorbit despre asta în exclusivitate pentru revista Viva!, într-o apariție de care Iulia Albu s-a declarat impresionată.

Elena Băsescu, despre cel de-al treilea copil al său: “Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia”

Elena Băsescu recunoaște că ultimul an, cel de după divorț, a fost “mai liniștit și mai fericit”. Acum, așteaptă al treilea copil cu noul ei iubit, Cătălin, cu care s-a afișat pentru prima oară în public zilele trecute: “Sofia și Traian Junior vor avea o surioară. Mi-am dorit mult o surioară pentru Sofia, ca să aibă relația pe care o am eu cu sora mea. Momentan, vom avea și un echilibru perfect în familie: doi băieței, și două fetițe, având în vedere că Ioana are un băiețel de trei ani”, a mărturisit ea.

Pregătiri pentru venirea copilei nu prea au făcut, dintr-un motiv întemeiat: “Am superstiții. Nu am făcut pregătiri, pentru că am păstrat, de la Sofia și Traian, mobilierul și accesoriile necesare. Oricum, la câtă bucurie a adus acest copil și în familia mea, și în familia lui Cătălin, cu siguranță nu-i va lipsi nimic”.

Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
Recomandări
Cazul Floyd de România. Un bărbat din Vatra Dornei a murit după ce un jandarm l-a presat la pământ. Ce a urmat
 

Elena a mai dezvăluit în Viva! că fetița și băiețelul ei sunt deja foarte  atașați de surioara lor: “În fiecare dimineață, pun urechea pe burtică la mami să audă ce face bebe, vorbesc cu el și râd cu poftă când văd cum se mișcă și mă întreabă: «Unde e capul? Unde sunt piciorușele», pentru că vor să-l mângâie și să-l pupe pe cap”.


EXCLUSIV/Pavel Bartoș merge la sală, dar… “Nu mai trag de fiare, fiarele trag de mine!” Ar face schimb cu Smiley

Close
Închide
  Close