MENIU CAUTĂ

Iulia Albu, despre apariția Elenei Băsescu pe coperta revistei Viva. „O imagine superbă de familie”

Distribuie

Fashion-editorul Iulia Albu a fost impresionată de apariția Elenei Băsescu pe coperta celei mai recente ediții a revistei Viva.

Fiica cea mică a fostului președinte al României Traian Băsescu, Elena Băsescu, va deveni mămică, pentru a treia oară, în luna mai, și a acceptat să fie protagonista unui pictorial de excepție pentru revista VIVA!, alături de cei doi copii ai săi.

Pe coperta revistei, graviduța Elena Băsescu apare într-o frumoasă ipostază de familie alături de cei doi copii ai săi.

Fashion-editorul Iulia Albu, care are o fiică pe nume Mikaela, a comentat, pe blogul său, despe apariția Elenei Băsescu pe coperta revistei Viva. Aceasta a mărturisit că a fost profund impresionată de pictorialul respectiv.

„Ultima, dar niciodată cea din urmă, preferata mea Elena Băsescu. Una dintre cele mai bune coperte Viva din ultimii ani. Ei bine, nu-i nevoie de multe artificii și photoshop pentru ca o fotografie să fie cu adevărat memorabilă, iar această copertă o demonstrează din plin.

O imagine superbă de familie pentru că, da, o femeie poate fi suficient de puternică pentru a-și lua propriile decizii. Felicitări, Elena!”, a afirmat Iulia Albu.


Citește și: VIDEO / Președintele, premierul și șeful Parlamentului din Republica Moldova, interviuri în exclusivitate pentru Libertatea


 

Citește mai multe despre viva pe Libertatea.

Comentarii