Mergi direct la conținut »
Fericire mare pentru Mihai Petre. Coregraful și soția lui tocmai au făcut anunțul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Fericire mare pentru Mihai Petre. Coregraful și soția lui tocmai au făcut anunțul

Fericire maximă în familia coregrafului Mihai Petre.  Ziua de 12 decembrie are o semnificație aparte pentru acesta și pentru partenera lui de viață.

De Dana Aramă,

 

Mihai Petre și soția sa, Elwira Petre, o aniversează miercuri, 12 decembrie, pe fiica lor cea mare. Catinca, care a venit pe lume în data de 12.12.2012, împlinește 6 ani.

Pe conturile de socializare, cei doi au dat publicității fotografii în care apar alături de adorabila Catinca, care a moștenit frumusețea și farmecul celebilor săi părinți.

„❤️❤️❤️ #lamultiani #catinca #6 #12.12.12”, este mesajul lui Mihai petre de aniversarea fiicei sale mai mari.

La rândul ei, și Elwira Petre i-a făcut urări publice fetiței sale.

„Poate că pentru o lume întreagă tu ești un simplu copil, dar pentru noi tu însemni o lume întreagă. la Mulți Ani, Catinca”, a transmis Elwira Petre.

Mihai Petre este un cunoscut dansator și coregraf din România. Este cunoscut publicului telespectator din țara noastră din postura de jurat la diverse emisiuni de dans. Mihai Petre a devenit tătic pentru a doua oară în luna august a acestui an. Soția sa, Elwira, a adus pe lume o fetiță care a primit numele Ariana. Cei doi mai au un copil, tot o fetiță, care se numește Catinca.

Citește și: „Dosarele X” în Blejoi. Am fost în comuna prahoveană care pe 4 decembrie a fost cea mai poluată localitate din lume. «Nu am simțit nimic deosebit sau să se vadă ceva nor, mai deosebit. Nici miros»

 

Close
Închide
  Close