Kylie Jenner a vândut acțiuni de 600 de milioane de dolari din compania sa cosmetică

Forbes acuză că familia Kardashian-Jenner a recurs la tot felul de mijloace pentru a-și prezenta cel mai tânăr membru cu o avere la fel de mare ca restul membrilor familiei. După apariția articolului, Jenner a respins acuzațiile motivând că articolul are „declarații inexacte și ipoteze neprobate”. Kylie a mai completat că nu a dorit niciodată vreun titlu și nici nu a ținut morțiș să fie pe lista de miliardari celebrii. „Pot numi o listă de 100 de lucruri mai importante în acest moment decât să stabilesc câți bani am”, a mai agăugat ea.

Kylie Jenner

Această eliminare vine la un an după ce, aceeași revistă, i-a conferit lui Jenner titlul de miliardar. Forbes este cunoscută pentru clasamentele pe care le face în ceea ce privește averile vedetelor, și i-a creditat lui Jenner acest statul după ce sora mai mică a lui Kim Kardashian a anunțat că vinde un pachet din compania pe care a fondat-o în 2015, care include Kylie Cosmetics și Kylie Skin, gigantului frumuseții Coty pentru 600 de milioane de dolari. La momentul respectiv Forbes declara că contabilul familiei i-a furnizat declarații de impozit care sugerau că firma ar fi făcut peste 300 de milioane de vânzări în 2016 și că publiciștii cu cerut vânzări de 330 milioane de dolari în anul umrător. Dar informațiile furnizate de Coty, se pare că firma lui Jenner este „semnificativ mai mică și mai puțin profitabilă decât a încercat familia să creadă media, inclusiv Forbes”, a spus Forbes. În prezentarea lui Coty către investitori se sugerează că firma a făcut vânzări de numai 125 milioane de dolari în 2018. „Dacă Kylie Cosmetics a făcut 125 milioane de dolari din vânzări în anul 2018, cum ar fi putut să facă 307 de milioane de dolari în 2016- așa cum presupun declarațiile fiscale ale companiei- sau 330 de miliane de dolari în 2017?”, a întrebat Forbes în articol.

Forbes a scos-o pe Kylie Jenner de pe lista miliardarilor celebrii

Jurnaliștii Forbes au acuzat anterior și alți miliardari că și-au umflat bogățiile, inclusiv pe secretarul american al comerțului Willbur Ross și președintele Donald Trump.

Citeşte şi:

Ce mare s-a făcut fiica lui Ingrid Vlasov și a lui Marian Nedelcu. Noelle a împlinit de curând 16 ani

Eduard Grosu: ”N-am nicio teamă acum, cât a fost pandemia mi-a fost frică pentru fiica mea de 8 luni”

Cine e puștiul care a câștigat premiul de originalitate „Românii au talent”. La 4 ani, Vlad Ciobanu știe aproape 100 de poezii

Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
PARTENERI - GSP.RO
Cum a conceput copiii, cât timp era la pușcărie. Borcea: N-am fost niciodată la camera nupțială
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
HOROSCOP
Horoscop 2 iulie 2020. Săgetătorii se confruntă cu chestiuni financiare arzătoare ce pot fi amânate
RECOMANDĂRI