Mergi direct la conținut »
Fosta soţie a lui Nicolas Cage îi cere bani pentru cele patru zile de căsnicie. Care e motivul
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Fosta soţie a lui Nicolas Cage îi cere bani pentru cele patru zile de căsnicie. Care e motivul

Fosta soţie a lui Nicolas Cage îi cere bani pentru cele patru zile de căsnicie. Care e motivul

Fosta soţie a lui Nicolas Cage, cosmeticiana Erika Koike, îi pretinde actorului o indemnizaţie pentru cele patru zile cât au fost căsătoriţi, relatează ziarul spaniol La Vanguardia.

De Dragoș Tănase,

După scandalul provocat de nunta „fulger” dintre Nicolas Cage şi cosmeticiana Erika Koike într-un weekend nebun în Las Vegas, mass-media informează despre un nou episod după ce actorul a solicitat divorţul sau anularea căsătoriei.

Potrivit portalului TMZ.com, cea care i-a fost soţie timp de patru zile a spus că acceptă divorţul, dar nu va admite ca valabil argumentul stării de ebrietate prezentat de Cage pentru a justifica impulsivitatea care i-a determinat să ajungă la altar.

Din acest motiv, cosmeticiana pretinde o indemnizaţie şi achitarea costurilor de proces, deoarece – potrivit ei – a pierdut oportunităţi de muncă în timpul acestei relaţii, iar reputaţia ei a fost ştirbită de acest scandal.

Cuplul s-a căsătorit la 28 martie, într-un weekend, sub efectele alcoolului. Nicolas Cage a cerut după patru zile anularea căsătoriei, argumentând lipsa de conştienţă în timpul cununiei.

În momentul oficializării cununiei cei doi au avut o discuţie foarte aprinsă, notează The Daily Mail.

„Actorul nu înceta să strige că ea o să-i fure toţi banii şi că fostul ei partener este dependent de droguri”, potrivit martorilor prezenţi la tribunal. În timp ce Koike i-a răspuns: „N-ai decât să bei, nu eu îţi cer să faci asta”, a declarat un martor prezent la biroul de eliberare de licenţe matrimoniale din comitatul Clark, de care aparţine Las Vegas.

Un alt argument invocat de Erika Koike pentru a cere această indemnizaţie este faptul că Nicolas Cage i-a cerut să reia relaţia, la câteva zile după anularea căsătoriei. Acest lucru ar însemna, potrivit ei, că relaţia lor este încă legitimă.


Citește și… Gerard Butler, Steven Seagal şi Nicolas Cage ar putea juca în filme turnate în România și finanțate de Guvern


 

Close
Închide
  Close