Mergi direct la conținut »
Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au împlinit 15 ani. Mesaj plin de emoție
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au împlinit 15 ani. Mesaj plin de emoție

Gemenii Mihaelei și ai lui Cristi Borcea au împlinit 15 ani. Mesaj plin de emoție

Mihaela Borcea și-a aniversat în weekend gemenii pe care îi are cu omul de afaceri Cristi Borcea. Aceștia au împlinit 15 ani.

De Dana Aramă,

Mihaela Borcea are trei copii cu omul de afaceri Cristi Borcea, care este condamnat în Dosarul Transferurilor. Gemenii lor, Melissa și Angelo, și-au aniversat ziua de naștere în weekend. Mihaela Borcea a transmis un mesaj plin de emoție pentru gemenii ei, care au împlinit 15 ani.

 „Acum 15 ani Dumnezeu m-a binecuvântat cu cele două bijuterii, gemenii mei frumoși Antonia-Melissa și Mihai-Angelo!!! Sunteți minunile mele care fac din lumea aceasta un loc mai bun și mai frumos pentru mine, mama voastră, dar și pentru cine vă cunoaște!!

Azi, de ziua voastră, vă doresc să știți ce să căutați în viată, să vă dați seama când ați găsit ce aveți nevoie și să aveți norocul de a păstra ceea ce vă face fericiți și împliniți!!! La mulți ani, dragii mamei!! Vă iubesc mult!!?❤??‍♀️?????????????”, este urarea publică pe care Mihaela Borcera le-a făcut-ogemenilor ei și ai lui Cristi Borcea.

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea are o relație cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan.

Foto: Facebook


Citește și: REPORTAJ/ Trista istorie a Hipodromului din Ploiești. În căutarea gloriei de altădată și a timpului pierdut/ VIDEO&FOTO


 

Close
Închide
  Close