Imperiul Leilor 2021 sezonul 2 – ce se întâmplă în fiecare ediție

UPDATE 4 mai: Miercuri, de la ora 20.30, antreprenorii cu idei și speranțe vor avea parte de runda finală de investiții. Doi actori își fac apariția în fața leilor și vor să-i convingă să finanțeze afacerea în care cred.

Augustin Pop le propune leilor asocierea într-un proiect măreț: dezvoltarea unei biblioteci naționale de cărți audio. Pentru a-i convinge că ideea lui e bună și merită finanțare, el îi va aduce în platou pe Marius Manole și Alex Bogdan.

Imperiul Leilor 2021 - sezonul 2. Actorii Marius Manole și Alex Bogdan, apariție surpriză la PRO TV

Actorul din serialul VLAD va recita din volumul „Preludii” al lui Ernest Brenea, în timp ce Alex Bogdan va imita trei actori foarte mari ai României folosindu-se de un text din filmul „5Gang” și îi va provoca pe investitori să ghicească cine sunt monștrii sacri ai teatrului românesc pe care i-a interpretat.

UPDATE 27 aprilie: Imperiul Leilor își redeschide porțile pentru o nouă seară de spectacol al afacerilor, miercuri, de la ora 20:30, la PRO TV. Leii primesc mesageri de peste mări și țări, provoacă dueluri aprige, sunt atacați de forțele speciale și ademeniți cu licori magice, într-o nouă poveste a Imperiului.

Maria Zaharova, după ce ministrul român de externe a spus că limba moldovenească nu există: „Nici Aurescu nu a existat niciodată, dar a fost creat”
Recomandări
Maria Zaharova, după ce ministrul român de externe a spus că limba moldovenească nu există: „Nici Aurescu nu a existat niciodată, dar a fost creat”

Un concurent ajunge în emisiune și ne arată că nimic nu poate sta în calea unui antreprenor care vrea ca visul lui să devină realitate. Florian Câmpean este stabilit în America de Sud și intră în Imperiu după ce a trecut printr-o mulțime de obstacole.

Imperiul Leilor 2021 - sezonul 2. Actorii Marius Manole și Alex Bogdan, apariție surpriză la PRO TV

În plină pandemie, drumul Brazilia – România a fost o adevărată aventură, cu trei zboruri, fiecare cu alt protocol Covid-19, dar „comoara” a ajuns intactă la destinație.

„Eu sunt un găsitor de comori. Prima comoară e soția mea, a doua, copiii noștri, iar pe a treia v-am adus-o aici – am descoperit-o de când m-am născut și redescoperit-o în Brazilia”, va spune acesta la întâlnirea cu leii.

UPDATE 20 aprilie: Irina Sorescu, o bucureșteană de 46 de ani, intră în Imperiul Leilor și încearcă să primească finanțare pentru o afacere care face mult bine: o brutărie în care sunt angajate mame aflate în situații dificile de viață.

„Pentru mine e foarte important ca în societatea și comunitatea în care trăim să nu lăsăm pe nimeni în urmă, pentru că fiecare om merită șansa să fie încurajat și să fie apreciat.

Euroins și-a șters propria conferința de presă de pe YouTube, după ce amenințase în ea că va investiga persoanele incomode, iar ASF a interzis ziarul Bursa
Recomandări
Euroins și-a șters propria conferința de presă de pe YouTube, după ce amenințase în ea că va investiga persoanele incomode, iar ASF a interzis ziarul Bursa
Imperiul Leilor 2021 - sezonul 2. Actorii Marius Manole și Alex Bogdan, apariție surpriză la PRO TV

Lucrez de mulți ani în zona socială, am luat contact cu multe femei aflate în situații dificile și mi-am dat seama că cel mai de preț ajutor pe care pot să-l ofer este să creez locuri de muncă decente, în care femeile să fie apreciate și respectate pentru munca pe care o fac.

Cine vine alături de noi sigur o să pună umărul la o lume mai bună”, spune aceasta.

UPDATE 14 aprilie: Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu îl vor cunoaște în această săptămână pe Cosmin Gabriel Ciolacu, un tânăr din Tecuci, care vine în fața lor cu o platformă software, online, care poate schimba sistemul de învățământ.

„Gabriel s-a născut la 6 luni și jumătate, are tetrapareză spastică și sindrom extrapiramidal.

Imperiul Leilor 2021 - sezonul 2. Actorii Marius Manole și Alex Bogdan, apariție surpriză la PRO TV
LECȚIA SCUMPIRII RCA. De la Sorin  Ovidiu Vântu, statul român n-a mai fost atât de sfidat cum o fac patronii Euroins, care l-au numit ”o haită”. Datoria statului e să ne apere de excesele celor puțini și extrem de puternici
Recomandări
LECȚIA SCUMPIRII RCA. De la Sorin Ovidiu Vântu, statul român n-a mai fost atât de sfidat cum o fac patronii Euroins, care l-au numit ”o haită”. Datoria statului e să ne apere de excesele celor puțini și extrem de puternici

Nu-și poate controla mâinile și picioarele, depinde în totalitate de cineva. Și-a dorit să ajungă în fața dumneavoastră pentru a-și depăși limitele în ceea ce privește puterea lui de a munci, cu toate că nu poate să-și folosească mâinile și nu poate merge”, spune mama lui la Pro TV.

Prezența lui Gabriel în Imperiul Leilor va fi o lecție pentru toată lumea, în ciuda condiției lui, acesta le va demonstra leilor că niciun obstacol nu stă în calea unui om care vrea să facă ceva.

UPDATE 31 MARTIE: Astăzi, de la ora 20.30, în Imperiul Leilor se avântă antreprenori mari și mici, tineri antrenați pentru succes, cu propuneri năucitoare sau cu idei trăsnite. Vom vedea dueluri între concurenți, dar și lupte aprige între lei, cu calcule la sânge și negocieri dure. Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu redeschid astăzi Imperiul pentru o nouă rundă de întâlniri cu tinerii care caută finanțare pentru visul lor.

În ediția din această seară, două antreprenoare cu business-uri similare vor intra la duel – doar una va merge mai departe și va primi șansa unei posibile investiții. Cele două vin în fața leilor cu bijuterii și obiecte care „păstrează amintiri”, realizate din lapte matern, cordon ombilical sau din prima șuviță a bebelușului. „Ca proaspătă mămică, mi-am dorit să păstrez unele momente altfel decât în fotografii. În doi ani, am realizat peste 500 de bijuterii și obiecte decorative cu lapte matern, cordon ombilical, șuvițe de păr, cenușă, blănița animalului de companie și multe altele”, va spune una dintre concurente.

Imperiul Leilor 2021 - sezonul 2. Actorii Marius Manole și Alex Bogdan, apariție surpriză la PRO TV

Analiza produselor o va face pe Cristina Bâtlan să spună: „E cam macabru! Aoleu, obiectul ăsta are și păr, și lapte. Nu credeam că există așa ceva!”. Dacă vor găsi cei cinci investitori potențial în propunerile acestor tinere, vedem astăzi, de la ora 20.30, la Imperiul Leilor.

UPDATE 25 martie: Miercuri seară, leii au deschis porțile Imperiului pentru tinerii antreprenori care cred în visul lor și pentru ideile de business care merită finanțare.

Actrița Ada Galeș le-a propus leilor asocierea într-un business cu produse pentru casă și corp: lumânări din ceară naturală, săpunuri și bombe de sare pentru baie. Povestea businessului a impresionat-o pe Cristina Bâtlan:

„Vă fac o ofertă nu pentru planul propus, ci să investesc în două persoane care să scrie această poveste.

Oamenii nu cumpără lumânări, oamenii cumpără povești”, a spus leoaica. Cristina Bâtlan a oferit o finanțare de 100.000 de euro pentru pentru 33% din afacere.

UPDATE 9 februarie: În prima ediție, Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu vor avea în fața lor idei de afaceri care ar putea îmbunătăți viața noastră de zi cu zi, tineri antreprenori cu produse și servicii inovative, businessuri care salvează mii de vieți, dar și planuri de finanțare nerealiste.

Unul dintre concurenți va cere o investiție pentru ideea lui, promițându-le leilor un profit care nu are nicio legătură cu realitatea. „Din ce am înțeles în clipa de față, există o marjă foarte bună de profit, dar acest lucru nu este deloc dovedit.

Imperiul Leilor 2021 - sezonul 2. Actorii Marius Manole și Alex Bogdan, apariție surpriză la PRO TV

Este doar afirmat! Nu am cum să verific dacă lucrurile astea sunt reale sau nu!”, îi va spune Dan Șucu în mijlocul negocierii. Dacă acesta va risca și îi va oferi finanțarea sau dacă se va retrage, vedem miercuri seară.

Poveștile de viață ale celor care luptă pentru visul lor vor trece LEII printr-un carusel de emoții. Unul dintre cei cinci investitori va fi impresionat până la lacrimi de dorința de dezvoltare a unui concurent cu o afacere din domeniul medical.

„Povestea ta mi-a stârnit niște amintiri destul de grele. Înainte de pandemie, am cumpărat câteva măști cu intenția de a-i ajuta pe cei care au nevoie. Una dintre întâlniri a fost cu cei de la Ambulanță.

Oamenii de acolo plângeau, se simțeau părăsiți de țară și de noi… aveau o mască la două persoane. Situația asta era în tot orașul, nu numai la Ambulanță!”, va mărturisi acesta vizibil emoționat de cele întâmplate.  

Imperiul Leilor va debuta din 10 februarie, de la 20.30. Sezonul 2 a rămas, la fel ca în primul sezon, miercurea.

Imperiul Leilor sezonul 2 a fost inclus de PRO TV în grila de primăvară, împreună cu Românii au talent 2021 și Șef sub acoperire 2021.

Dan Șucu, Cristina Bâtlan, Mohammad Murad, Bogdan Micu și Dragoș Petrescu sunt cei cinci lei care intră în Imperiul Leilor. PRO TV nu a anunțat o dată oficială a începerii show-ului, însă postul de televiziune spune că se va întâmpla „în curând”. Tot ce se știe până acum este că filmările pentru sezonul 2 sunt în plină desfășurare.

Juriul Imperiul Leilor 2021. Cine sunt investitorii din sezonul 2

Mohammad Murad, președintele Phoenicia Group

Mohammad Murad a apărut și în primul sezon.

„Mă bucur foarte mult că am putut să fac o impresie bună în primul sezon și sper să pot să fiu de folos oamenilor care au speranță, iar speranța lor să devină realitate. Rolul meu în acest sezon este să fiu eu ușa la care bate un tânăr și speranța lui să devină realitate.

Mohammed Murad
Mohammad Murad

Dincolo de procente, sunt aici pentru a scrie încă o poveste și a nota încă un succes atât pentru mine, cât și pentru concurent.

În viață cred că cea mai importantă este măsura, echilibrul cu care faci pas cu pas. Concurenții niciodată să nu uite curajul acasă, să fie oameni curajoși pentru că acesta este elementul de bază în orice succes.”

Cristina Bâtlan
Cristina Bâtlan

Cristina Bâtlan, fondatoarea brandului de încălțăminte Musette

Cristina Bâtlan a pus bazele grupului Musette, brand românesc de încălțăminte. Musette are o echipă de peste 500 de membri, două fabrici, 28 de magazine în țară și străinătate și o cifră de afaceri de peste 16 milioane de euro.

Dan Șucu
Dan Șucu

Dan Șucu, creatorul și proprietarul brandului românesc de mobilă și home/deco Mobexpert

„Cred că este timpul ca din ce în ce mai mulți antreprenori din România să facă propagandă pentru ideea de antreprenoriat. Cu cât mai mulți tineri vor porni o afacere și vor fi independenți, cu atât mai bine ne va fi tuturor (…)”, a spus Dan Șucu.

Dragoș Petrescu, fondatorul City Grill

Dragoș Petrescu va rămâne „leu” și în al doilea sezon din Imperiul Leilor.

Dragos Petrescu
Dragos Petrescu

„Traversăm o perioadă dificilă, dar ce m-a determinat să accept să intru în sezonul 2 a fost dorința mea de a ajuta antreprenorii, de a-i inspira, de a-i convinge că meseria de antreprenor nu este una rușinoasă sau nesigură (…)”, este o parte din mesajul acestuia.

Bogdan Micu, antreprenor

Bogdan Micu
Bogdan Micu

Bogdan Micu are 36 de ani și este cel mai tânăr „leu”. El este antreprenor și s-a impus în domeniul energiei verzi în Statele Unite, Canada, Chile, dar și în Europa.

S-a implicat și în acțiuni de voluntariat, precum descrierea arhitecturii aplicației „Inspectorul Pădurii”, prin care orice român poate verifica dacă un transport de lemne este legal sau nu și cu ajutorul căreia statul român poate opri exploatarea ilegală a pădurilor.

Care sunt regulile de la Imperiul Leilor

-Cei cinci „lei” vor decide pe loc dacă vor investi sau nu într-un business

-„Leii” au acces la informații despre un concurent, business-ul acestuia sau produsul pe care urmează să-l prezinte, cu doar un minut înainte ca acesta să pășească în fața juraților.

În situația în care unul dintre „lei” îl cunoaște pe concurentul intrat în platou, „leul” este obligat să se retragă din negociere.

-„Leii” nu modifică suma cerută pentru investiție. De multe ori, concurenții vin în fața „leilor” cu o idee supraevaluată, cerând o sumă mult prea mare în schimbul unui procent mic din companie.

Pe parcursul show-ului, „leii” sunt obligați să păstreze suma cerută de concurent pentru investiție, nu o pot micșora, dar pot negocia procentele.

-„Leul” face propriul audit. După ce-și exprimă intenția clară de a se parteneria într-un business, în baza informațiilor prezentate de concurent în emisiune, leul face propriul audit al companiei în care urmează să investească.

-Resursele „leilor”. Intenția de a investi sau nu într-un business, dar și resursele, sunt exclusiv ale leilor. Pro TV creează platforma de ”întâlnire” dintre o idee genială și o sursă de finanțare pentru aceasta.

-„Leii” vor să ofere încredere tinerilor antreprenori. Pe lângă investiția financiară, fiecare leu urmărește să se implice activ, să ofere încredere și speranță tinerilor antreprenori aflați la început de drum.

Detalii despre concurenții de la Imperiul Leilor 2021, pe scurt:

-S-au înscris peste 3.000 de oameni

-Concurenții pot veni cu susținători

-Au venit români din Germania, Franța, Norvegia, Suedia sau Brazilia

-Concurenții își pot prezenta businessul într-o oră

Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
GSP.RO
Șocul trăit de un gălățean în Italia, când s-a întors la locuință. Era 2 noaptea: "Ea s-a întors zâmbind. Eu m-am speriat, m-am jenat"
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Bărbatul în braţele căruia Lavinia Pîrva a fost surprinsă în weekend! Imaginea pe care nu credeai că o să o vezi
Playtech.ro
Bărbatul în braţele căruia Lavinia Pîrva a fost surprinsă în weekend! Imaginea pe care nu credeai că o să o vezi
Ce avere deține Clara Chia Marti, iubita lui Pique. Provine dintr-o familie de miliardari
Viva.ro
Ce avere deține Clara Chia Marti, iubita lui Pique. Provine dintr-o familie de miliardari
CEC Bank va emite poliţe RCA, care ar putea fi cele mai ieftine de pe piaţă. Cine este noul lider al asigurărilor auto
Observatornews.ro
CEC Bank va emite poliţe RCA, care ar putea fi cele mai ieftine de pe piaţă. Cine este noul lider al asigurărilor auto
Reacția uluitoare a unui britanic atunci când a văzut cum vorbesc elevii români engleză. Ce a spus Michael despre asta
Știrileprotv.ro
Reacția uluitoare a unui britanic atunci când a văzut cum vorbesc elevii români engleză. Ce a spus Michael despre asta
Cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie 2023. Vor fi lovite de o mare șansă
FANATIK.RO
Cele mai norocoase zodii ale lunii aprilie 2023. Vor fi lovite de o mare șansă
El e maghiarul din şefia UEFA care a tras sforile pentru afişarea hărţii Ungariei Mari? Cine e Sandor Csanyi şi ce spunea despre subiect: "Asta e opinia noastră"
Orangesport.ro
El e maghiarul din şefia UEFA care a tras sforile pentru afişarea hărţii Ungariei Mari? Cine e Sandor Csanyi şi ce spunea despre subiect: "Asta e opinia noastră"
Zodii care se confruntă cu probleme la finalul lunii martie. Nativii Balanță, printre cei vizați
Unica.ro
Zodii care se confruntă cu probleme la finalul lunii martie. Nativii Balanță, printre cei vizați
Horoscop 22 martie 2023. Berbecilor le-ar sta bine în postura omului calm și cumsecade, în orice situație, care înțelege ce este important
HOROSCOP
Horoscop 22 martie 2023. Berbecilor le-ar sta bine în postura omului calm și cumsecade, în orice situație, care înțelege ce este important
La ce semne trebuie să fii atentă, ca să afli dacă ai endometrioză
PUBLICITATE
La ce semne trebuie să fii atentă, ca să afli dacă ai endometrioză