24 de concurenți luptă pentru marele premiu

UPDATE 11 mai: Cei patru jurați de la „Românii au talent” au ales 14 semifinaliști care vor lupta pentru premiul cel mare. Acestora li se vor adăuga 10 concurenți care au primit Golden Buzz. În total, 24 de concurenți se vor lupta pentru marele premiu în valoare de 120.000 de euro.

Semifinaliștii aleși de juriul Românii au talent

1. Acro Mystic Duo

2. Maria Rădeanu

3. Narcisa Ungureanu

 4. Sara Smighelschi

5. Duo Turkeiev și Liliya Turkeieva

6. Dean Bowman

7. Dragoș Pădeanu

 8. Bianca Purice

9. Dorinel și Costel Cutiuță

 10. Cosmin Adrian și Louise

11. Simion R Ștefan

12. Magitot

13. Andrii și Bogdan Kalashnyk

14. Rianna Rusu

Semifinaliștii care au primit Golden Buzz

1. Filip Cioc

2. Rareș Trufea

3. Remi Martin

4. GIM

5. Daria Batschi

6. Ana Maria Mărgean

 7. Ruslana Krutas

 8. Arts of Robots

9. Raisa Chiribuță

10. Elena Gatcin

UPDATE 8 mai: Vineri seara, preselecțiile s-au încheiat și a venit momentul pentru următoarea etapă la Românii au talent, sezonul 11. Urmează decizia juraților cu privire la calificații în semifinalele live.

Luni, de la 20.30, Andra, Alexandra, Andi, Florin, Smiley și Pavel se vor reuni și vor discuta despre concurenții care au primit 3 sau 4 de DA!

REPORTAJ. Într-un sat la 80 km de București, un tânăr cu o boală psihică, înstrăinat de părinți și de societate, se zbate să supraviețuiască: „Ieri am mâncat un ou”
Recomandări
REPORTAJ. Într-un sat la 80 km de București, un tânăr cu o boală psihică, înstrăinat de părinți și de societate, se zbate să supraviețuiască: „Ieri am mâncat un ou”

Misiunea lor este cu atât mai dificilă, întrucât din cele 24 de locuri existente în semifinale, 10 le aparțin deja celor care au obținut butonul auriu! Pentru a afla cine va reuși să ajungă la votul publicului, nu ratați emisiunea.

Ultimii calificați în următoarea etapă sunt: Alexandra Grigore, Andreea Manasia, Miruna Nazare, Alberto De Blasi, Florin Țubucan, Mădălina Sudițu, Gabriel Ionescu, Maya Ciosa și Stephanie Kiss.

UPDATE 4 mai: „Sunt oameni pe care-i vezi pe stradă, te întâlnești cu ei și nu îți imaginezi, în viața ta, că au puterea de a face o țară întreagă să plângă, să râdă, să rămână șocată. Se poate!”, spune Smiley despre oamenii frumoși pe care-i vedem pe cea mai mare scenă a talentului.

Despre curajoșii care cred în ei și în ceea ce pot face, Andi declară:

„Niciodată nu o să mă opresc din a visa. Și niciodată nu o să mă opresc din a-i încuraja pe cei din jurul meu să viseze”.

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni
INVESTIGAȚIE. Grupul bulgar Eurohold amenință Libertatea cu tribunalul pentru investigația cu Euroins, liderul RCA din România. Articolele vor continua
Recomandări
INVESTIGAȚIE. Grupul bulgar Eurohold amenință Libertatea cu tribunalul pentru investigația cu Euroins, liderul RCA din România. Articolele vor continua

O astfel de concurentă care nu a încetat niciodată să creadă în puterea ei am cunoscut aseară. Liliana Khemi are 60 ani și a lucrat în diferite țări până a revenit acasă, unde se ocupă de sănătatea ei. Era în Statele Unite când a aflat că are cancer și nu a primit ajutorul nimănui.

Așa a înțeles că „tratamentul este voința”. Și visul ei: de a cânta! Iar visul ei a fost recompensat cu aplauze și cuvinte frumoase de la jurați.

„Am descoperit un timbru frumos”, i-a zis Andra. Iar Alexandra a completat: „Am simțit emoția. Sunteți tânără”.

UPDATE 1 MAI 2021: Înaintea unui weekend în care oamenii se pregătesc de sărbătoarea Paștelui, cântăreți, dansatori sau pasionați de tobe au oferit momente #unusiunu care au dus spectacolul la cote înalte.

Ghiță Sarai, un motostivuitorist plecat în Cehia pentru a lucra, s-a întors acasă pentru a-și arăta adevăratul talent: acela de a cânta. Cu o energie și o sinceritate debordantă, Ghiță a reușit să aducă bucuria la masa juriului. A lui interpretarea pentru piesa ”Drumurile noastre” a făcut-o pe Andra să spună că ”plăcerea de a vă vedea se transformă într-un DA”, iar după ce concurentul a obținut cel de-al treilea ”DA” care l-a dus în următoarea etapă i-a adus fericirea lui Florin Călinescu. ”Binele învinge”, a spus acesta încântat că ar mai putea avea ocazia să-l reasculte.

Autocar cu români, răsturnat în Slovenia. Trei români au murit și alți patru au fost răniți
Recomandări
Autocar cu români, răsturnat în Slovenia. Trei români au murit și alți patru au fost răniți

S-au calificat în următoarea etapă: Trupa Queens, Formația Jocul, Mădălina Jucan, Ghiță Sarai, Emma Khochaba, Syncro, Denisa Lepădatu, Andreea Metehău, Marius Merdicos, Gabriela Dincă și Andrei Trandafir.

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni
„Syncro” la „Românii au talent”

Luni seara, în cea de-a doua zi a sărbătorii de Paște, spectacolul merge mai departe! O concurentă va urca pe scenă și îi va impresiona pe jurați cu vocea ei aparte. ”Ai un farmec aparte. O voce deosebită”, îi va spune Smiley. Despre cine este vorba și care este povestea ei, aflăm curând!

UPDATE 29 APRILIE: Este săptămâna dinaintea sărbătorii Paștelui, iar căldura din suflet este întregită de posibilitatea de a-i vedea pe acei oameni care cred în talentul lor, care au muncit pentru a depăși orice provocare și care au curaj. În Vinerea Mare, de la 20:30, Românii au talent revine cu o nouă ediție #unusiunu! O puștoaică pe care cei din juriu au poreclit-o „plastelina” a pregătit un moment special, de gimnastică cu mult suflet. Vizibil emoționată, aceasta a venit cu speranța că totul va fi bine: „Pe scenă o să fie ca în visele mele”, va spune ea.

Oare ce a pregătit și ce-l va face pe Andi Moisescu să spună că „lumea se schimbă, iar copiii iau tot ce e mai bun”? Un alt tânăr va demonstra că pasiunea este mai puternică decât orice imbold primit din exterior. Deși tatăl lui, șofer de TIR, și-ar fi dorit să-l aibă alături pe drumul vieții, puștiul a descoperit că dansul este calea care îi aduce fericirea. Mâine seară, el va urca pe scena talentului pentru a le arăta juraților ce-l pasionează cu adevărat. „Îmi tremură aproape tot corpul”, va spune el înainte de a începe.

Va reuși să demonstreze că a pornit pe drumul corect? Ce ar putea face pe scena talentului un agent de securitate care este pasionat de vlogging? Să cânte trap, normal! Dacă nu credeți, în ediția de mâine îl vom cunoaște pe un concurent de 27 de ani, din Tuzla, care a pregătit o piesă specială pentru această apariție. Ce versuri le va dedica juraților, dar și ce părere vor avea aceștia despre interpretarea lui aflăm curând!

UPDATE 27 aprilie: Aseară, spectacolul a fost încheiat de o concurentă care și-a pus sufletul pe tavă și a demonstrat că fericirea poate apărea atunci când lupți contra tuturor piedicilor care ți-au fost puse în viață.

 Aura Bolozan, de 28 ani, profesoară de pian și canto, a fost convinsă de elevele ei să vină pe cea mai importantă scenă a talentului.

„Am venit să-mi depășesc teama de a cântă pe scenă, cu vocea”, a spus ea înainte de a începe.

Și ce bine a făcut! Jurații au fost impresionați și au răsplătit-o cu multe laude. ”M-ai emoționat pentru că am văzut foarte mult patos”, i-a spus Andra.

UPDATE 24 aprilie: Murgu Irina, în vârstă de 13 ani, din Odobești, județul Vrancea a interpretat o piesă clasică în audițiile Românii au talent, ediția de vineri seara, și a reușit să-i ridice pe cei patru jurați în picioare.

Irina a fost atrasă de muzica clasică încă de mică, își amintește că deseori cânta prin casă și încearca să copieze artiștii pe care îi vedea la televizor.

Și-a convins părinții să o susțină, a început să facă cursuri de canto și s-a înscris la o școală de profil.

UPDATE 23 aprilie: Astăzi, de la 20:30, show-ul merge mai departe cu apariții tot mai surprinzătoare.  Direct din Londra, unde locuiește alături de soțul ei și cei trei copii, o concurentă de 31 de ani urcă pe scena talentului pentru a arăta tuturor pasiunea pentru muzică.

Societatea a fost cea mai mare problemă pentru unul dintre concurenții care va șoca de la apariție! De-a lungul vieții a schimbat multe locuri de muncă deoarece nu suportă nedreptatea, iar emoțiile pe care le-a resimțit au fost dintotdeauna cele mai diverse.

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

Asta  până l-a descoperit pe Joker și a văzut ultimul film apărut cu acest personaj. Diseară, Joker va fi pe scenă… interpretat de un concurent care va face o promisiune extrem de puternică: „Urmează să aveți parte de cel mai tare show”.

UPDATE 20 aprilie : Momente spectaculoase în ediția de luni, 19 aprilie. Printre aceștia s-a aflat și Ana Maria Dragomir, o puștoaică de doar 16 ani care îmbină două pasiuni aparent total diferite: cea pentru cântat cu cea pentru jocurile pe calculator.

Doina aleasă de ea a adus o emoție care a acoperit întreaga scenă și a ajuns până la cei de acasă. „M-am topit când am auzit începutul doinei. Ai avut foarte multă emoție”, i-a declarat Andra.

Maria Lehaci, Ciprian și Teodor Vârciu, Iulia Filipeanu, Nathanja Wolthuis, Ana Maria Dragomir, Mihaela Răchită, Asociația CS Kaizen Karate și Valentin Alexiu s-au calificat în următoarea etapă. 

UPDATE 17 APRILIE: Ediția din 16 aprilie s-a încheiat cu un moment pe care Andra l-a descris ca „un film în 3 minute. Magnific”, iar Alexandra Dinu ca pe unul original!

Mauricio Cougat Desole și Natalia Lopez, originari din Argentina, stabiliți în Spania, respectiv Franța, au oferit un spectacol greu de uitat! Cei doi s-au cunoscut la teatru, în Barcelona și au pregătit un moment pe care Florin l-a apreciat și despre care a spus că este „un obiect artistic de valoare”. Nici Smiley nu a lăsat laudele mai prejos și le-a spus celor doi că a fost o „înlăturare de fotografii care au constituit un sentiment”.

UPDATE: 15 aprilie: Vineri seară, talentul revine în centrul atenției. Voci incredibile continuă să apară, indiferent de vârstă, dansurile care transmit o întreagă poveste sunt tot mai prezente, iar momentele care au la bază acrobații spectaculoase ne lasă, în continuare, fără suflare.

„Îmi doresc să afle oamenii de existența mea. Să știe că eu cânt”, va spune o concurentă ajunsă la 40 de ani cu un gând extrem de clar! După ce în anul 2016 și-a găsit curajul de a începe să ia lecții de canto, acum a venit momentul să arate tuturor ce poate face cu vocea ei.

Tot mâine seară, un tânăr de 24 de ani, absolvent al unei Facultăți Tehnice, angajat în domeniul IT va urca pe scenă pentru a le arăta juraților că pasiunea lui principală rămâne cântatul.

După ce a lucrat ani întregi în domeniul energiei, a trecut în zona financiară într-o bancă, iar acum a ajuns la vârsta pensionării, la vârsta la care poate investi timp în pasiunea lui.

La 61 de ani, concurentul va urca pe scenă pentru un neașteptat moment de stand up! Rămâne să vedem ce moment a pregătit de-l va face pe Smiley să spună: „Mi se pare că ați dat mult din casă”.

UPDATE 13 aprilie: A început o nouă săptămână, iar seara de luni a adus încă o ediție în care talentul a fost la putere. Concurenții au oferit un spectatol total, iar momentele pregătite au fost dintre cele mai diverse: de la dans modern la balet, de la interpretări de folclor la muzică clasică și de la acrobații de circ la spoken words.

Fiecare dintre ei a pus suflet și a vrut să demonstreze că merită aprecierea juraților și a celor de acasă.

Spiritul stațiunii Vama Veche, omul care a scris istorie cu vocea și prezența lui, Constantin Garbiș, cunoscut drept Jaguarul a fost marea surpriză a serii.

La 64 ani, acesta a urcat pe scenă și a atras admirația juraților atât pentru interpretare, cât și pentru ceea ce el reprezintă. Andi Moisescu i-a transmis că este ”singurul care a rămas autentic în Vama Veche”, iar Florin Călinescu a subliniat că ”ăsta este spiritul pe care-l salut”.

UPDATE 6 aprilie: Cultură generală, un monolog recitat cu sufletul, dansuri din cele mai diverse și mai neașteptate, echilibristică și interpretări care au făcut ca inima să vibreze. Cam așa a arătat tabloul unei seri de luni #unusiunu.

Un moment care a adus bucuria și starea de bine a fost cel prezentat de familia Bratosin: mama și cei doi copii ai ei, Andreea și Mihai.

Elena Gatcin – golden buzz Andra (2)Icon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

„Emoția a ajuns la mine”, a recunoscut Andra care s-a declarat încântată să vadă apropierea dintre cei trei. Și proaspătul tătic, Smiley, a admis că este fericit să îi asculte: „este frumos că ați făcut momentul cu aproape toată familia”.

La 38 ani, Elena Gatcin, o interpretă din Constanța a urcat pe scenă timidă și cu o singură dorință: să ofere o interpretare pe placul juraților și a celor de acasă.

A ales să nu fie singură, ci însoțită de pianul care a creat emoția, în timp ce vocea sa a făcut ca sala să fie amuțită. Interpretarea piesei Aurei Urziceanu oferită de Elena a scris o nouă filă de istorie în sezonul unsprezece: golden buzz de la Andra.

Fericită că a avut ocazia să o asculte, Andra a declarat: „M-ai lăsat fără grai, dar cu piele de găină. Elena este un suflet muzical”.

UPDATE 29 martie: Spectacolul continuă și în această seară, cu surprize care mai de care și un Golden Buzz, mult așteptat.

Talentul merge mai departe, iar luni seara spectacolul continuă să impresioneze.

Alți concurenți care și-au găsit curajul de a urca pe cea mai iubită scenă a talentului din România vor demonstra că locul lor este sub lumina reflectoarelor. Nu ratați luni, de la 20:30, un show #unusiunu și un golden buzz surprinzător.

UPDATE 27 martie: Florin Călinescu a rămas impresionat în ediția de vineri seară de la Românii au talent de Teodora, concurenta în vârstă de 9 ani, din județul Maramureș, care a cântat o melodie în memoria străbunicului ei, mort în cel de-al Doilea Război Mondial.

„M-a cucerit. M-a dus cu gândul la bunica mea. E bine că ai cântat asta în memoria lor”, a fost reacția Alexandrei Dinu. 

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

„Am crescut și eu la țară și mă ducea bunica mea la cimitir să văd o cruce, unde nici măcar nu i-au mai adus oasele că nu le-au găsit. Nu-mi plac copiii care cântă lucruri triste. Pentru speranța muzicală din tine o să primești un Da”, a fost reacția lui Florin Călinescu.

O revenire incredibilă a fost cea lui Simion R. Ștefan care a pregătit un număr de magie nemaivăzut.

”Sunt doar un om care încearcă să te facă să zâmbești”, a spus el înainte de a urca pe scenă. Iar reacțiile juraților au arătat că și-a atins scopul! ”Sunt șocat de ceea ce s-a întâmplat în seara asta. Foarte bine construit numărul”, a spus Smiley.

UPDATE 25 martie: Mâine seară, de la 20.30, poveștile de viață se vor împleti cu apariții surprinzătoare. Toate vor avea un element comun pe care Andi Moisescu îl va sesiza imediat: „Asta vrem să vedem… oameni pasionați”.

Un concurent de 33 de ani va veni în fața juraților după o lungă așteptare: „Mă uit de la primul sezon, dar am avut curaj acum”. Pasionat de cântat și aflat într-un punct al vieții în care simte că s-a regăsit, concurentul își va încerca norocul de a deveni cunoscut.

„Sunt o persoană care emană căldură”, va spune el înainte de a-și începe interpretarea. Dacă acesta va fi primul pas în noua lui carieră, aflăm curând.

Tot atunci, o puștoaică de 14 ani din Cluj va urca pe scenă cu un gând mare: „Am venit să îmi promovez piesele pe care le scriu”.

Tânara își va propune să o impresioneze pe Andra, iar când va afla că și Smiley se află pe scaunul de jurat, va admite că miza este cu atât mai mare. Ce creație neașteptată și cum îi va surprinde pe jurați, dar și ce reacții va stârni din partea celor pe care abia aștepta să-i cunoască, descoperim într-o nouă ediție.

UPDATE 23 martie: Au apărut pentru prima dată împreună în această formulă și sperau să impresioneze juriul cu pregătirea lor, deși nu se considerau profesioniști. Ceea ce a urmat a fost de neexplicat!

Momentul Art of Robots a ridicat juriul în picioare și a adus sentimentul că am fost martori ai unei premiere care ne-am fi dorit să nu se mai încheie. Deși Andi nu se afla la masa juriului, acesta a trăit dansul la intensitate maximă, așa că nu a ezitat să îi transmită lui Smiley decizia: golden buzz și rugămintea de a apăsa butonul în locul lui!

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

„Par de pe altă planetă. Mi se pare că nu am mai văzut nimic la nivelul ăsta”, a concluzionat Andi despre cel de-al doilea moment pe care l-a ales pentru a-l trimite direct în semifinale!

UPDATE 22 martie: Ediția de luni de la Românii au talent aduce în prim-plan povești de viață spectaculoase, una dintre acestea fiind și a Laurei Dinu.

După ce a absolvit Facultatea de Teatru în Londra, specialitate solo performing teatru film, a călătorit împreună cu colegii să predea teatru educațional. Au trecut prin Tanzania și Turcia, iar apoi s-a stabilit în Norvegia alături de fostul ei iubit. 

După ce s-a despărțit de el, s-a mutat în România. În urma cu 5 luni s-a dus într-o mânăstire ca să se spovedească. A simțit nevoia să mai stea, așa că a rămas acolo 5 luni, cu gândul să intre în ceata monahală.

UPDATE 16 martie: Vlad Ciobanu are doar 5 ani și a revenit din nou pe scena „Românii au talent”, în ediția de luni, 15 martie, după ce anul trecut a câștigat premiul de originalitate, în valoare de 10.000 de euro. Felul în care a recitat poeziile i-a cucerit pe jurați.

Un exemplu pentru cei din jurul lui, preotul Alexandru Balaban, din Dăeni, a venit pe scenă alături de Corala Nihil Sine Deo.

După ce și-a spus povestea și modul în care a schimbat totul în comunitate, interpretarea corului a completat o apariție #unusiunu!

„Asta înțeleg prin destinul unui preot”, a spus Florin Călinescu, iar Alexandra Dinu a ținut să sublinieze că astfel de oameni ajută ca lucrurile să meargă mai bine: „Mă bucur din suflet că există oameni ca dumneavoastră”.

UPDATE 15 martie: „Românii au talent” continuă și în această seară, cu o ediție spectaculoasă. Jurații vor avea parte de numere care îi vor lăsa cu gura căscată. Unul dintre concurenți îl va cuceri definitiv pe Florin Călinescu.

„Florine, eu ca tine vreau să fiu”, îi va spune micul concurent juratului de la PRO TV.

UPDATE 11 martie: Ziua de vineri, 12 martie,  aduce o nouă ediție „Românii au talent”. Alți concurenți sunt pregătiți să lase emoțiile în culise și să îi convingă pe cei patru jurați că merită să le ofere DA-ul care să îi ducă în următoarea etapă.

Un tânăr va urca pe scenă cu visuri mari: „Planul e să vă bag în povestea mea”. Dansul acestuia îl va face pe Andi Moisescu să tragă o concluzie surprinzătoare: „finalul îl surprinde cu spatele. Din respect de sine”. Ce dans a pregătit și ce vor crede și ceilalți jurați, aflăm mâine seară.

Tot atunci, „un simplu om care vrea să facă muzică”, după cum se caracterizează, le va propune juraților o piesă îndrăzneață, creație proprie. Ceea ce la prima vedere va părea o simplă declarație de dragoste se va transforma într-una dintre cele mai sincere și neașteptate povești.

Un concurent le va povesti juraților că s-a îndrăgostit de o fată dintr-un alt oraș… în urma unui comentariu de pe facebook. „Ea e singurul colț de rai pe care l-am simțit vreodată”, va recunoaște el înainte de a îi cânta. De altfel, Andra nu se va feri să îi spună că „prima parte a interpretării am luat-o ca pe un zbucium din sufletul tău”, iar Alexandra îi va spune că a resimțit tot momentul ca „un act de sinceritate”.

UPDATE 9 martie: Una dintre surprizele serii trecute a fost Adriana Popescu, pasionată de hairstyling, care a oferit una dintre cele mai neașteptate prezentări de modă. Ținutele fetelor au fost create din extensii de păr natural, făcând ca totul să pară spectaculos.

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

Alături de o serie de modele, printre care și cântăreața Bianca Rus, concurenta a demonstrat că pasiunea poate depăși orice provocări. „Este prima dată când văd așa ceva”, a recunoscut Alexandra Dinu, iar Andi a concluzionat că „emisiunea îi impulsionează să fie creativi”.

UPDATE 8 martie: Luni seara, un tânăr concurent care va urca pe scenă ne va arăta cum se pot îmbina cuvinte precum ”asfalt, încredere, robinet, pantofi, scaun” într-un freestyle rap care va primi aprecierile juraților. 

Dacă spectacolul este la dublu, sfârșitul și începutul săptămânii sunt garantat #unusiunu! Drept urmare, în seara de 8 martie, surprizele se vor ține lanț.  Gabriel este un alt concurent care va urca pe scenă și va impresiona juriul. “Am fost animator în discoteci în Spania. Nu mă dau la o parte!”, spune acesta.

UPDATE 5 martie: În ce-a de-a noua ediție a sezonului 11, surprizele se țin lanț. Chiar dacă la prima vedere o revenire este mult mai ușoară decât o primă apariție, o tânără concurentă de 10 ani va sublinia că nu este deloc așa.

„A fost o minune că am putut să vin și anul acesta. Aș spera să iau golden buzz”, va spune ea înainte de a urca pe scenă.

Dansul, limbajul universal al pasiunii, va fi din nou în centrul atenției. Un grup format din mai multe perechi va demonstra că iubirea, munca și dorința de a face show sunt ingredientele care stau la baza unui moment de neuitat. „Dansul îi face pe oameni mai frumoși”, va sublinia Andi Moisescu după ce se va bucura de spectacolul de pe scenă.

UPDATE 25 februarie: O nouă ediție „Românii au talent” revine la Pro Tv vineri, 26 februarie.

După ce îl va cunoaște pe un concurent de 25 ani din Brașov care va demonstra ce poate face din pasiunea lui pentru bicicletă, Andra va recunoaște: „Niciodată nu este prea târziu să te apuci de acest sport”. Ce o va convinge el pe jurată să promită că va încerca, aflăm în noua ediție. 

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

Direct din Tenerife pe scena celui mai iubit show de divertisment își va face apariția un artist stradal, de 34 ani, care va testa limitele imposibilului. „Sunt nebun, recunosc”, va admite acesta la finalul unui moment în care jurații vor primi cu teamă spre scenă.

Este cea de-a șaptea ediție a acestui sezon, iar surprizele nu se opresc! Mâine seară, unul dintre jurați va acorda un nou golden buzz… pentru un talent total neașteptat. ”Ceea ce pare imposibil, uneori se poate”, va fi concluzia serii.

UPDATE 22 februarie: Talentul merge mai departe, iar luni seara spectacolul va aduce momente care vor tăia răsuflarea juraților, dar și a celor de acasă.

Un performer va reuși să o facă pe Andra să aplaude în picioare și să spună: „Cuvintele pălesc în fața talentului tău”, iar reîntoarcerea unui iubit concurent va aduce energia și buna dispoziție în platou.

UPDATE 19 februarie: Și vinerea aceasta vom avea parte de povești de viață puternice și oameni care au depășit multe provocări pentru a ajunge unde sunt.

Unul dintre cei care au acceptat provocarea competiției va prezenta în fața juraților o poveste de viață impresionantă: după ce a lucrat 3 ani într-o corporație, a luat o decizie radicală.

„M-am gândit că trebuie să fac ceva, să scap de job”. Ce a urmat, pare desprins dintr-o poveste de film… a început să cânte pe stradă: „Este o experiență interesantă care te apropie de oameni”. Ce va interpreta și ce vor crede jurații despre el, aflăm în curând.

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

În cea de-a cincea ediție a sezonului, un contorsionist va urca pe scenă cu un mesaj neașteptat: „Nu este un moment tradițional de circ” și cu o prestație care-l va face pe Pavel Bartoș să declare: „Omul e din altă lume”. Ce a pregătit concurentul și cum a făcut ca totul să fie posibil, vedem vineri seară.  

UPDATE 15 februarie: O nouă ediție a show-ului „Românii au talent” începe diseară, de la 20:30, la PRO TV.

Sofia Maria Brok este unul dintre concurenții care vor urca pe scena de la „Românii au talent”, în ediția de diseară. Talentată și foarte charismatică, fetița de 6 ani va reuși să îi impresioneze pe toți încă din culise.

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

Micuța nu se lasă păcălită de figurinele din carton cu Smiley și Pavel Bartoș, iar dialogul cu cel din urmă este unul savuros. „Sunteți fake”, i-a spus Sofia, care a fost curioasă ce s-a întâmplat cu Andi ”Morisescu”.

UPDATE 12 februarie: Vineri seara, „Românii au talent” sezonul 11 revine cu o ediție spectaculoasă. A fost un sezon atipic, filmat în condiții speciale, iar acest lucru a condus și la faptul că o premieră va fi înregistrată.

În cea de-a treia ediție ne vom reîntâlni cu oameni care au descoperit magia scenei talentului în alte sezoane, iar acum vor reveni cu vise mari.

„Sper să mă recunoască domnul Florin. Vreau să fie cea mai frumoasă seară din viața mea”, va spune o puștoaică de doar 10 ani.

O concurentă de 87 de ani va aduce în fața juraților o poveste emoționantă: „Întotdeauna mi-am dorit să cânt.

Știu romanțe, știu muzică populară, de toate”. Ce vor spune jurații despre prestația ei, dar și cum va reacționa Andra când va fi provocată să cânte un refren alături de concurentă, vedem mâine.

UPDATE 8 februarie: Cornel Marin este unul dintre eroii celei de-a doua ediții din sezonul 11 „Românii au talent”.

La 39 de ani, viața l-a încercat de mai multe ori pe bărbat, însă de fiecare dată a reușit să depășească momentele dificile și să o ia de la început, anunță Pro TV.

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

La 17 ani s-a electrocutat când s-a adăpostit de ploaie sub un stâlp de înaltă tensiune. A stat timp de trei săptămâni în comă, iar medicii au fost nevoiți să-i amputeze brațele. ”Speranța aceasta trebuie predată din când în când”, a spus Andi Moisescu. 

UPDATE 5 februarie: În prima ediție, concurenți care și-au dorit de mult timp să vină în fața juraților, au demonstrat că pot găsi partea bună și în astfel de perioade și au profitat de timpul liber pentru a-și îndeplini un vis.

„De ani de zile de când există show-ul nu apucam să ajungem pentru că ori plecam ori abia veneam în țară. Să fim în fața publicului românesc, ne bucură”, vor spune membrii unei familii, soț și soție.

Un concurent va depăși limitele imposibilului și îi va face pe jurați să rămână fără respirație cu un număr cunoscut la nivel mondial! Un moment greu de uitat va primi și comentarii pe măsură de la maestrul Florin Călinescu:

„Faptul că tu ai pus în pagină acest lucru demonstrează că omul nu are limite”. Să fie oare unul dintre concurenții pe care-l vom vedea și în etapele următoare?

UPDATE 25 ianuarie: Din 5 februarie, concurenții care au vrut să-și depășească limitele și au venit în fața juraților vor demonstra că munca și pasiunea i-au condus spre cel mai înalt nivel. În premieră, în acest an, emisiunea Românii au talent va fi difuzată de două ori pe săptămână: vinerea și lunea!

Andi Moisescu, Andra, Florin Călinescu și Alexandra Dinu i-au jurizat pe acei concurenți care și-au luat destinul în mâini și au vrut să fie cunoscuți celor de acasă prin talentul lor.

Dansatori surprinzători, voci de neuitat, momente de magie sau sport neașteptate și reprezentații nemaivăzute au reușit să scrie povestea viitorului sezon.

Sezonul 11 „Românii au talent”. Jurații i-au trimis în semifinale pe cei mai buni

Pavel Bartoș și Smiley au stat în culise și i-au încurajat pe concurenți înainte de intrarea pe scenă. Ca de fiecare dată, bucuria celor care au primit cel puțin 3 de DA și au ajuns în etapa următoare a fost sărbătorită!

Vestea că din 5 februarie ne vom revedea a adus deja o mare bucurie! Aceasta este completată de faptul că în acest sezon… spectacolul este la dublu. Cel mai cunoscut show de divertisment revine cu 2 ediții pe săptămână.

Cine sunt jurații Românii au talent 2021 – sezonul 11

Anul acesta, la masa juriului se vor afla, Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și actrița Alexandra Dinu, cea care îl va înlocui pe Mihai Petre.

Andra, jurata care se află la masa juriului ”Românii au talent încă din primul sezon, a făcut câteva dezvăluiri despre noua ediție.

„Acest an va fi unul spectaculos, sunt sigură că momentele vor fi de nota 10, pentru că este al zecelea sezon!

Sezoanele de până acum le-au dat încredere oamenilor că Românii au Talent este scena unde orice vis devine realitate, orice este posibil.

Noi, jurații, ne bucurăm de toate momentele, sunt convinsă că și cei de acasă, ca și noi, se bucură la fel de mult de acest show”, a declarat Andra.

Marele premiu la Românii au talent 2021 este în valoare de 120.000 de euro.

„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
GSP.RO
„E cel mai inteligent om din lume și n-a muncit o zi în viața lui”. Românul în fața căruia își scoate Ion Țiriac pălăria
Urmărește-ne pe Google News
Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Suma pe care a luat-o Vica Blochina pentru luna petrecută la Survivor! Românii muncesc mult şi bine pentru banii ăştia
Playtech.ro
Suma pe care a luat-o Vica Blochina pentru luna petrecută la Survivor! Românii muncesc mult şi bine pentru banii ăştia
Ce a pățit Ioana Tufaru când a întâlnit-o pe amanta tatălui ei, Dan Tufaru: 'Ea mi-a pus mâna pe obraz. Mi-a spus...'
Viva.ro
Ce a pățit Ioana Tufaru când a întâlnit-o pe amanta tatălui ei, Dan Tufaru: 'Ea mi-a pus mâna pe obraz. Mi-a spus...'
Au comandat una şi au primit alta. Poliţiştii reclamă că noile uniforme de 7.000 de lei se rup între picioare după 3 luni
Observatornews.ro
Au comandat una şi au primit alta. Poliţiştii reclamă că noile uniforme de 7.000 de lei se rup între picioare după 3 luni
Una dintre cele mai mari companii din România angajează sute de oameni. Salariul mediu este de aproape 10.000 de lei
Știrileprotv.ro
Una dintre cele mai mari companii din România angajează sute de oameni. Salariul mediu este de aproape 10.000 de lei
Patru zodii ajutate de Dumnezeu în februarie 2023. Bucurie, bani și belșug pentru ele
FANATIK.RO
Patru zodii ajutate de Dumnezeu în februarie 2023. Bucurie, bani și belșug pentru ele
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Orangesport.ro
Ce se întâmplă în camerele de la etaj la palatul lui Becali. Dragomir, şocat când a descoperit: ”Dacă mint cu ceva, să-mi faceţi ce vreţi”
Horoscop 4 februarie 2024. Peștii ar fi bine să-și propună, chiar de dimineață, să rămână calmi, indiferent ce apare și i-ar putea provoca
HOROSCOP
Horoscop 4 februarie 2024. Peștii ar fi bine să-și propună, chiar de dimineață, să rămână calmi, indiferent ce apare și i-ar putea provoca
CHALLENGE: Cum poți descrie gustul Coca-Cola Zero Zahăr fără cuvinte?
PUBLICITATE
CHALLENGE: Cum poți descrie gustul Coca-Cola Zero Zahăr fără cuvinte?