MENIU CAUTĂ
05 Iun. 2018 15:57

Iubitul Elenei Băsescu, prima poză cu fiica lui. E topit după Anastasia

Distribuie

Iubitul Elenei Băsescu, Cătălin Gheorghe, zis Tomată, a postat prima imagine în care apare alături de fiica sa nou-născută.

Elena Băsescu a născut o fetiță, luni dimineață, 4 iunie 2018.  Elena Băsescu a născut prin cezariană. Micuța, care se numește Anastasia, este rezultatul poveștii de dragoste pe care mezina ex-președintelui României, Traian Băsescu, o are cu un tânăr pe nume Cătălin Gheorghe, zis Tomată.

Acesta a postat, pe contul său de socializare, prima fotografie în care apare alături de fiica sa nou-născută. Cătălin este topit după Anastasia, pe care o ține strâns la piept și o privește cu mare drag.


Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe', mărturisea Elena Băsescu într-un interviu pentru revista Viva.

Elena Băsescu și iubitul ei, Cătălin Gheorghe, poreclit „Tomată', formează un cuplu de un an.

Elena Băsescu, în vârstă de 37 de ani, are doi copii, Sofia și Traian, din căsătoria cu Bogdan Ionescu. Căsătoria Elenei cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a încheiat în septembrie 2016, după patru ani.


Citește și: VIDEO/Silvia Dumitrache, activistă româncă în Italia, cunoaște bine poveștile femeilor venite la muncă și durerile 'orfanilor albi'. 'Nu știu mesaj mai dramatic decât al unui copil care se sinucide'


 

Citește mai multe despre anastasia și Catalin Tomata pe Libertatea.

Urmareste cel mai nou VIDEO incarcat pe libertatea.ro
Liviu Dragnea, huiduit de un europarlamentar după discursul de la congresul PES
Comentarii