MENIU CAUTĂ

Elena Băsescu a născut. Fiica fostului președinte al României, mămică pentru a treia oară

Distribuie

Elena Băsescu, fiica cea mică a fostului preşedinte Traian Băsescu, a născut luni dimineață, 4 iunie 2018. Ea a adus pe lume o fetiță, al treilea copil al ei.

Mezina fostului președinte Traian Băsescu a devenit mămică pentru a treia oară. Elena Băsescu a născut o fetiță, luni dimineață, 4 iunie 2018.  Elena Băsescu a născut prin cezariană.

În urmă cu o săptămână, Traian Băsescu anunța că fiica sa cea mică urma să nască pe 4 iunie.

„Se pare că pe data de 4 iunie pentru că aia mică nu a venit încă în poziție să iasă, nu vrea…Ceilalți doi au venit prematur, și Traian și Sofia. Asta mică, a treia, este hotărâtă să stea până în ultima zi. Numele nu vi-l spun”, spunea recent Traian Băsescu.

„Am hotărât ca numele să-l aleagă Cătălin. Asta şi pentru că, în familia lui, nu sunt fetiţe”, mărturisea Elena Băsescu într-un interviu pentru revista Viva.

Elena Băsescu și iubitul ei, Cătălin Gheorghe, poreclit „Tomată”, formează un cuplu de un an.

Elena Băsescu, în vârstă de 37 de ani, are doi copii, Sofia și Traian, din căsătoria cu Bogdan Ionescu. Căsătoria Elenei cu Bogdan Ionescu, Syda, s-a încheiat în septembrie 2016, după patru ani.


Citește și: EXCLUSIV VIDEO/Sindromul Italia, suferința celor dezrădăcinate, desconsiderate, dezamăgite, umilite. Prizonierele durerii caută, la Socola, drumul spre eliberare


 

Citește mai multe despre Catalin Tomata, mamica și nastere pe Libertatea.

Comentarii