Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur se confesează. "Multă lume a uitat cât am muncit eu aici în România"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur se confesează. "Multă lume a uitat cât am muncit eu aici în România"

Iulia Vântur se confesează. „Multă lume a uitat cât am muncit eu aici în România”

Iulia Vântur a făcut mărturisiri la o emisiune de televiziune. Vedeta a făcut declarații despre evenimentul pe care îl prezintă în România, dar și despre India, țara în care s-a stabilit de mai mulți ani.

De Dana Aramă,

Iulia Vântur a fost invitată în platoul emisiunii Teo Show, pe care Teo Trandafir o moderează la postul de televiziune Kanal D. Vedeta a făcut numeroase declarații despre Festivalul Cerbul de Aur, pe care îl prezintă anul acesta la Brașov, dar și despre viața sa din India.

„Multă lume a uitat cât am muncit eu aici în România. Dar asta e, se întâmplă. La un moment dat se întâmplă și asta. dar am venit să muncesc din nou. Am venit să prezint un festival foarte frumos, cu tradiție, Cerbul de Aur…
Emoțiile sunt uriașe. Important e ca publicul să se simtă bine, să fie încântat de ceea ce vede…”, a afirmat vedeta.

„S-au întâmplat foarte multe lucruri, pentru că viața sau schimbările vin ca un rezultat al unui cumul de experiențe, de realizări pe care le ai la un moment dat. S-au întâmplat multe, mai ales atunci când am renunțat să mai fiu în lumina reflectoarelor. pentru că în momentul în care ești acolo pe scenă, în fața publicului, tu trebuie să ai grijă de public. Atenția nu mai e asupra ta atât de tare. E foarte mult în exterior…
… Sincer, nici măcar nu mi-am dorit. S-a întâmplat pur și simplu. Adică eu nu am plecat acolo în India nicidecum cu vreun gând să-mi fac o carieră acolo sau să locuiesc acolo. totul s-a întâmplat treptat și firesc, ca o consecință a faptului că am început să petrec din ce în ce mai mult timp acolo. Oamenii m-au auzit cântând, m-au văzut dansând și au considerat că…
…La început, când am ajuns în India, veneau și cereu poze cu mine și eu nu înțelegeam de ce. dansez pentru tine nu cred că urmăresc oamenii ăștia aici și nici știrile, așa că… chiar nu pricepeam Doar faptul că aveam părul blond și eram ușor exotică, pentru asta veneau să facă poze cu mine. Apoi am început să mă bucur ușor-ușor de faptul că nimeni nu mă recunoștea pe stradă. Și evident că a venit și perioada aceea când nu mai puteam merge liniștită pe stradă.

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu
Recomandări

Ungaria se plângea că România a amenințat-o cu arme nucleare în 1989! Adevărul despre bomba atomică a lui Ceaușescu

În momentul în care am aterizat în India am simțit că vibrez cu locul respectiv. Contează energia locului. Așa am simțit eu, că e un loc familiar cumva. Am simțit acea energie. Nu spun că mi-a fost ușor să mă adaptez”, a încheiat vedeta.

Am fost acasă la femeia care are 20 de copii! „Am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: 10 fete și 10 băieți”
Recomandări

Am fost acasă la femeia care are 20 de copii! „Am primit cel mai frumos dar de la Dumnezeu: 10 fete și 10 băieți”

Iulia Vântur are 38 de ani. A fost prezentatoare de știri și a moderat show-uri de succes precum Dansez pentru tine și Ferma Vedetlor, de la Pro TV. De câțiva ani, Iulia Vântur s-a mutat în India, acolo unde are o carieră ca model, actriță și cântăreață. Iulia Vântur va prezenta ediția 2018 a Festivalului Cerbul de Aur, după ce se vehiculase că spectacolul va fi prezentat de Mădălina Ghenea.  În plan personal, Iulia Vântur a avut o relație cu muzicianul Marius Moga, iar de ceva timp se spune că ar trăi o poveste de dragoste cu starul bollywoodian Salman Khan.


Citește și: FOTO/ Invitații la nunta lui Dragnea Jr. și-au etalat mașinile de lux. Cine este deputatul care a ales să vină cu taxiul


 

Close
Închide
  Close