Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko

Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko

Iulia Vântur prezintă Cerbul de Aur 2018, alături de actorul italian Gabriel Garko. Fostă vedetă PRO TV a fost anunțată oficial, deși inițial s-a vehiculat că ediția din acest an va fi prezentată de Mădălina Ghenea.

„Iulia Vântur revine în România pentru a găzdui trei dintre serile pline de spectacol ale Cerbului de Aur”, anunță Televiziunea Română, într-un comunicat.

Actriță și cântăreață, cu o carieră fulminantă în India, Iulia va reveni în România pentru a prezenta Cerbul de Aur 2018. Vedeta îi  va introduce pe cei 18 concurenţi în atmosfera Festivalului, dar și pe artiștii care vor susține recitaluri în spectacolele din 30, 31 august și 1 septembrie: Nicole Scherzinger, Amy Macdonald, James Blunt, Eleni Foureira, Edvin Marton, Loredana, Delia, Horia Brenciu & HB Orchestra, Flavius and Linda Teodosiu Show Band, The Motans și Carlas Dreams.

Iulia Vântur va urca pe scena din Piața Sfatului alături de actorul italian Gabriel Garko, cunoscut publicului din România grație rolului pe care l-a interpretat în serialul difuzat recent de TVR „Onoare şi respect”. Cei doi artiști vor găzdui serile de concurs și Gala Festivalului Internațional Cerbul de Aur.

Festivalul Internaţional Cerbul de Aur va avea loc în perioada 29 august – 2 septembrie, în Piaţa Sfatului din Braşov și va fi transmis de TVR.

Festivalul Internaţional „Cerbul de Aur” va începe pe 29 august cu o gală aniversară românească, la care și-au anunițat participarea premianți și trupe prezente la edițiile precedente ale evenimentului.

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?
Recomandări

În timp ce se îngrijorează de coronavirus, pe bucureșteni îi omoară poluarea aerului. Cum a ajuns România groapa de gunoi în locul Chinei?

Spectacolul va fi completat cu imagini din arhiva TVR de la edițiile anterioare ale „Cerbului de Aur”.

Potrivit organizatorilor, următoarele două seri vor fi dedicate concursului. În cadrul evenimentului, o serie de invitați vor susține recitaluri.

În a patra seară va avea loc gala de premiere a câștigătorilor ediției 2018 a Festivalului Internațional „Cerbul de Aur.

Seara va fi încheiată de recitalul celei mai importante vedete invitate, al cărei nume nu este dezvăluit până ce TVR va finaliza negocierile pentru contract, notează sursa citată.

Manifestarea se va încheia pe 2 august cu Gala Centenară, care va păstra tema tradiţională a muzicii folclorice, însă va fi o reinterpretare a acesteia, într-o manieră modernă.

Haos la camera de gardă a spitalelor din București: 'Suntem copleșiți'. Apelul medicilor către părinți
Recomandări

Haos la camera de gardă a spitalelor din București: 'Suntem copleșiți'. Apelul medicilor către părinți

Libertatea, în juriul Cerbul de Aur 2018

„Libertatea” este în juriul de selecție al Festivalului „Cerbul de Aur’, prin reporterul Andreea Archip. Din juriu mai fac parte Daniel Jinga, Andrei Tudor, Liana Stanciu Georgescu, Felix Crainicu, Gabriel Scîrlet şi Smaranda Vornicu Shalit. Juriul de selecție va alege cine urcă pe scena Concursului Internaţional Cerbul de Aur 2018.

Artiștii se pot înscrie până pe 11 iulie, pe site-ul oficial. Artiştii înscriși în selecția festivalului-concurs vor fi evaluați de un juriu format din șapte profesionişti. Compozitor și dirijor, Daniel Jinga este maestru de cor al Operei Naționale din Bucureşti şi dirijor al Orchestrei Simfonice Muntenia din Târgovişte. Doctor în muzică, este fondator și dirijor al corului de cameră Accoustic și a colaborat în proiecte simfonice cu mari artiști români precum Phoenix, Gheorghe Zamfir sau Smiley.

Close
Închide
  Close