Mergi direct la conținut »
Iulia Vântur, mărturisiri despre Salman Khan. ”Atâta vreme cât voi fi fericită în India, voi trăi aici”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Iulia Vântur, mărturisiri despre Salman Khan. ”Atâta vreme cât voi fi fericită în India, voi trăi aici”

Iulia Vântur, mărturisiri despre Salman Khan. ”Atâta vreme cât voi fi fericită în India, voi trăi aici”

Nu există dovadă mai mare de curaj decât să-ți urmezi inima și să renunți la tot ce ai construit, pentru a o lua de la zero, la mii de kilometri depărtare de casă. Iulia Vântur spune tot despre viața ei în India, într-un interviu exclusiv VIVA!

”India mi-a oferit acest dar – muzica –  și îi sunt recunoscătoare. Muzica e terapie, îmi umple sufletul de bucurie, emoție. Acum, că am descope-
rit-o, sunt atât de curioasă să învăț cât mai mult, să explorez, e un univers fascinant. În fiecare zi îmi fac orele de practică muzicală, învăț cântece noi, în hindi, seara merg la studio. Dacă nu înregistrez, măcar avem jam sessions cu alți artiști, compozitori. În India am învățat să respect mesele, prânz cu mâncare tradițional indiană, de cele mai multe ori și cină. Zilnic, muzică, jogging, cardio, pilates sau gym, yoga, prieteni în vizită. Acestea sunt constantele.”, spune Iulia Vântur.

 VIVA: Salman Khan este persoana care te-a ajutat enorm, în ultimii ani. Care este cel mai bun sfat pe care l-ai primit de la el?

Iulia Vântur: Da, a fost mereu lângă mine. Datorită lui am început să cânt, el m-a încurajat să fac asta. Sfatul lui este: „Muncește în fiecare zi a vieții tale!“.

VIVA: Cum este Salman Khan ca om? Este un artist cu o carieră copleșitoare… Cum l-ai caracteriza tu dincolo de zona profesională?

Iulia Vântur: „Being human“. Acesta este și numele fundației lui, prin care ajută zilnic sute de oameni – sănătate, educație. Este un om care trăiește pentru ceilalți, care face ceva practic pentru a schimba ceva în jurul lui. Pentru el nu contează de unde ești, cum te numești, dacă te poate ajuta… O va face necondiționat. Am învățat multe de la el. E un suflet bun, o minte inedită și o personalitate puternică.

VIVA: Când te gândești la România, de ce îți este cel mai dor? În afară de familie… Care este primul lucru pe care îl faci atunci când vii în țară?

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare
Recomandări

Directoarea Colegiului Goethe, înregistrată de elevi când spune că a dat afară un profesor cu trei facultăți și 9,45 la Titularizare

Iulia Vântur: Mi-e dor de oameni – de familie, prieteni. Câteodată, de munca pe care o făceam în România, de anumite locuri. De regulă, când aterizez în România, merg direct cu prietenele mele pe o terasă să ne reconectăm la cappuccino. Ajung acasă noaptea târziu, nu înainte însă de a trece pe la supermarket să-mi cumpăr pufuleți, pufarine, ciocolată de casă și covrigi… Vai ce poftă îmi este… Și mămăligăăăă (râde). Și, când ajung la Iași, mâncarea gătită de mama – supă cu găluște, sarmale cu mămăligă, clătite și plăcintă cu mere sau brânză. Delicios!

VIVA: Intenționezi să rămâi definitiv în India?

Iulia Vântur: Atâta vreme cât voi fi fericită în India, voi trăi aici.

CITEȘTE ȘI

EXCLUSIV/ Ziua de Florii e specială pentru Andreea Marin: “Violeta știe adevărul despre pierderea tragică a bunicii ei”

Atunci și Acum: Roberta Anastase, de la Miss România la prima femeie care a condus Camera Deputaților

 

Close
Închide
  Close