„Cătălin este la Ferma așa cum este și în viață reală: sincer, loial grupului din care face parte. Vrea să arate acolo că poate fi corect, muncitor și a demonstrat că se poate înțelege cu orice grup din cele două. Sunt foarte mândră de el. Fiecare mamă ar trebui să aibă un asemenea copil”, a declarat mama lui Moroșanu în emisiunea „Vorbește lumea”.

„El găsește calea de mijloc, așa încât să mulțumească și o echipă, și pe cealaltă. Sunt sigură că va putea face asta până la sfârșit pentru că el este o persoană tranșantă. Când ceva nu îi convine, el spune și ceilalți se pot corecta atunci când greșesc. Cătălin urăște cel mai mult trădătorii și nu mai vorbește cu persoanele care l-au dezamăgit la un moment dat”, a spus Angelica.

„În Fermă nu sunt prietenii, acolo sunt doar alianțe, iar el este obișnuit să facă alianțe pentru că a mai participat în emisiuni de genul acesta. Încearcă să fie el, cu bune și rele, cinstit și natural. Cătălin este un exemplu pentru ceilalți, încearcă să-i îmbuneze și pe ceilalți.  În momentul în care cineva vrea să facă un rău celorlalți concurenți, Cătălin este un mediator între cele două echipe și este cel mai bine să procedeze așa pentru că, în felul acesta, nu-și face dușmani”, a declarat Angelica.

Recent, partenera de viață a sportivului Cătălin Moroșanu a vorbit despre relația lor. Gerogiana Moroșanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

Citește și

Didi Prodan, „Zâmbetul Generaţiei de Aur”, ar fi împlinit astăzi 47 de ani. Povești geniale: „I-am dat «topoare» lui Ronaldo, dar am început să mă enervez și l-am înjurat!”

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”
GSP.RO

Țiriac și Halep, dialoguri incredibile: „Să-ți fie rușine când te uiți în oglindă! Du-te acasă!”

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă
HOROSCOP

Horoscop 18 noiembrie 2019. Ce zodie are parte de o strângere de inimă