Mergi direct la conținut »
Soția lui Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre relația cu luptătorul. "Eram în liceu când ne-am cunoscut"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Soția lui Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre relația cu luptătorul. "Eram în liceu când ne-am cunoscut"

Soția lui Cătălin Moroșanu, dezvăluiri despre relația cu luptătorul. „Eram în liceu când ne-am cunoscut”

Partenera de viață a sportivului Cătălin Moroșanu a vorbit despre relația lor. Gerogiana Moroșanu a avut numai cuvinte de laudă la adresa lui.

De Dana Aramă,

Cătălin Moroșanu face parte din proiectul Ferma, show difuzat de postul de televiziune pro TV. Soția sa, Georgiana, a acordat un interviu pentru emisiunea La Măruță, în care a făcut declarații despre relația dintre ei. cei doi sunt împreună de 17 ani.

„Noi am crescut împreună, eram la liceu când ne-am cunoscut. Ne cunoaștem dinainte de cariera lui Cătălin și cred că a fost un lucru bun, în plus, pentru noi”, a declarat Georgiana Moroșanu.


„Niciodată n-a fost atât de mult timp plecat de acasă. cel mai mult a fost plecat trei săptămîâni cred. este relativ greu pentru că îmi revin mie toate sarcinile acum. Îmi e dor de el, aștept să vină acasă”, a declarat soția lui Cătălin Moroșanu.

La rândul ei, mama lui Cătălin Moroșanu, Angelica, a făcut și ea declarații despre fiul său și despre Ferma.

„Eu, ca orice mama, sper să-mi câștige băiatul! dar toți au șanse”, a spus mama sportivului.

View this post on Instagram

Alaturi de scumpa mea mama! Ps:Nu prea semanam ??

A post shared by Cătălin Moroșanu (@catalin_morosanu_official) on

Citește și: MAI amintește de cazul Emma Zeicescu și Claudiu Popa, într-o postare despre festivaluri. ”Anul trecut, am făcut niște fotografii, față și profil, interesante”

 

Close
Închide
  Close