MENIU CAUTĂ

Mel B s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare. Susține că a încercat să trateze tulburarea de stres post-traumatic suferită după divorț cu alcool

Distribuie

Mel B s-a internat într-o clinică de dezalcoolizare după ce a suferit o tulburare de stres post-traumatic în urma despărțirii de soțul ei Stephen Belafonte, scrie BBC News. Cântăreața spune că ultimele șase luni au fost "incredibil de dificile" și susține că a băut "pentru a-și îneca durerea”.

După ce divorțul de Belafonte s-a finalizat, Mel B, în vârstă de 43 de ani, a decis să intre la dezalcoolizare pentru a pune capăt astfel vieții pe care a dus-o în ultima perioadă. Ea susține că a fost prinsă într-o relație abuzivă, dar judecătorii l-au absolvit pe Belafonte de orice acuzații privind abuzarea fizică sau verbală a cântăreței pe perioada căsniciei.

Înainte de a se interna, Mel B a scris un mesaj pe care mama sa l-a făcut public. În acest text, fosta membră a Spice Girls susține că divorțul ei și moartea tatălui ei au fost principalele motive pentru care s-a apucat e băut și acum are nevoie de tratament.

„Uneori îmi e prea greu să fac față tuturor emoțiilor pe care le simt. Dar problema nu a fost niciodată despre sex sau alcool – este dincolo de toate acestea. Nimeni nu mă cunoaște mai bine decât mine, dar mă descurc cu asta. Îmi iubesc cele trei fete mai mult decât viața însăși”, arată Mel B în mesaj.

Divorțul lui Mel B s-a finalizat la începutul lunii august. Fosta membră a trupei Spice Girls și-a încheiat socotelile cu Stephen Belafonte, fostul ei soț, pe care l-a acuzat că a avut o aventură cu bona copiilor lor, scrie PA.

În urma finalizării procedurii de divorț, cântăreața a fost obligată de instanță să-i plătească fostului ei soț sumă de 350.000 de dolari – ce include cheltuielile de judecată – şi o pensie alimentară de 5.000 de dolari pe lună, ce asigură cheltuielile pentru creşterea fiicei fostului cuplu, Madison, în vârstă de şase ani.

Judecătorul nu a acceptat solicitarea celor doi de a emite un ordin de restricție, dar foșii soți au ajuns la consens să păstreze între ei o distanţă de cel puţin 182 de metri.

Melanie Brown, al cărei nume de scenă este Mel B, a spus că Stephen Belafonte a avut un comportament abuziv din punct de vedere fizic şi emoţional faţă de ea şi de fiicele sale, în timp ce fostul soţ al vedetei britanice a acuzat-o că a îndoctrinat-o împotriva sa pe fosta lui fiică vitregă Angel Iris, în vârstă de 10 ani.

În cadrul înţelegerii semnate luni, Stephen Belafonte şi-a retras cererea prin care solicita dreptul de a o vizita pe Angel, al cărei tată biologic este actorul de comedie Eddie Murphy.

Mel B mai are o fiică, Phoenix Chi, născută pe 19 februarie 1999 în perioada în care artista britanică a fost căsătorită cu primul ei soţ, dansatorul olandez Jimmy Gulzar.


Citește și: Jocuri la nivel înalt, racolări KGB și vizite în Rusia aranjate. Dezvăluirile misteriosului domn Popa


 

Citește mai multe despre Mel B pe Libertatea.

Comentarii