Mergi direct la conținut »
Mihaela Borcea nu și-a uitat iubitul în urările pentru 2019. E clar ce simte pentru el
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Borcea nu și-a uitat iubitul în urările pentru 2019. E clar ce simte pentru el

Mihaela Borcea nu și-a uitat iubitul în urările pentru 2019. E clar ce simte pentru el

Mihaela Borcea a făcut urări pentru noul an. În mesajul transmis în mediul online este menționat și actualul ei partener de viață.

De Dana Aramă,

 

Mihaela Borcea trăiește o poveste de iubire cu Sorin Rap, alături de care se pare că și-a găsit în sfârșit liniștea după divorțul de omul de afaceri Cristi Borcea. Despre povestea de dragoste dintre Mihaela Borcea și Sorin Rap s-a aflat la începutul acestui an. Sorin Rap – fost polițist – este om de încredere (inclusiv șofer) al Mihaelei Borcea de peste un an. Femeia de afaceri este atât de fericită alături de actualul ei partener de viață încât l-a menționat pe acesta în mesajul cu urări pe care l-a transmis pe contul ei de Facebook.

„Dragii mei, vă urez tuturor, familiei mele, omului iubit de lângă mine, prietenilor dragi sufletului meu, echipelor formate de-a lungul anilor, colaboratorilor, partenerilor și tuturor oamenilor să aveți parte de un Nou An mai bun ca cel care trece, cu multă sănătate, realiăari pe toate planurile vieții, cu bucurii alături de cei dragi, armonie și pace sufletească, iar Dumnezeu să vă însoțească la fiecare pas. La mulți ani! Cu drag pentru voi!!??❤??????”, a transmis Mihaela Borcea.

Cazul Caracal, noi detalii șocante! Ce au făcut forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu
Recomandări

Cazul Caracal, noi detalii șocante! Ce au făcut forțele de ordine care au căutat-o pe Alexandra Măceșanu

Mihaela Borcea este prima soție a omului de afaceri Cristi Borcea. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat  trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. Ulterior, Cristi Borcea a fost căsătorit cu Alina Vidican. În prezent, Cristi Borcea este căsătorit cu fostul model Valentina Pelinel, cu care are un fiu, Milan. Cei doi urmează să devină din nou părinți, de gemene.

Citește și: Artiștii se umplu de bani în noaptea de Revelion. Smiley ia 3.000 de lei pe minut, Inna peste 4.000

 

Close
Închide
  Close