Mergi direct la conținut »
Mihaela Tatu, sfaturi pentru toate femeile. “Nu există vârstă pentru un  nou început”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihaela Tatu, sfaturi pentru toate femeile. “Nu există vârstă pentru un nou început”

Mihaela Tatu, sfaturi pentru toate femeile. “Nu există vârstă pentru un nou început”

Mihaela Tatu este una dintre cele mai de succes femei din România. S-a retras departe de agitația Capitalei și din fața camerelor de filmat, pentru a face ceea ce îi place cel mai mult. Fosta realizatoare tv a dat câteva sfaturi femeilor care vor să facă ceea ce iubesc cel mai mult.

„Nu ştiu. Să fii împlinit cu ceea ce eşti şi cu ceea ce laşi în urmă, să dormi cu capul liniştită pe pernă  şi să fii un model nu numai pentru copii tăi, sau copilul tău pentru că facem ce facem şi ajungem la acest lucru, ci dacă se poate pentru cei din jurul tău,l să vadă în tine pe cineva pe care poate să urmeze. Cred că poate să fie femeie de succes şi… O femeie de succes este o femeie care se simte împlinită. Eu am două motto uri. Unul este „Eşti ceea ce alegi tu să fii în albsolut fiecare moment al existenţei tale” , iar celălat „Nu există vârstă pentru un  nou început, domeniile ţi le alegi tu în funcţie de existenţa ta şi care e drumul tău”. Mintea mea de biată femeie a ajuns la un gram de înţelepciune consideră că poţi fi şi şi, uitându-mă la ce se întâmplă în afara graniţelor ţării. Poate că aici, a fi gramour  nu este acelaşi lucru cu a avea profunzime  şi a avea aşezare interioară, dar astea sunt simple alegeri”, a spus Mihaela Tatu la Antena Stars.

Fosta prezentatoare de televiziune Mihaela Tatu a slăbit spectaculos în ultimii ani. Vedeta a dezvăluit care este cel mai important lucru pe care îl face când vine vorba de dietă.


Citește și:

Polițiștii caută hoții de trei săptămâni. Casa şefei de protocol a lui Iohannis ar fi fost spartă de o grupare care a mai furat din locuințe din Ilfov

 

Close
Închide
  Close