Mergi direct la conținut »
Trucul folosit de Mihaela Tatu pentru a slăbi. "Există două ingrediente la care nu trebuie să renunți"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Trucul folosit de Mihaela Tatu pentru a slăbi. "Există două ingrediente la care nu trebuie să renunți"

Trucul folosit de Mihaela Tatu pentru a slăbi. „Există două ingrediente la care nu trebuie să renunți”

Fosta prezentatoare de televiziune Mihaela Tatu a slăbit spectaculos în ultimii ani. Vedeta a dezvăluit care este cel mai important lucru pe care îl face când vine vorba de dietă.

De Dana Aramă,

Mihaela Tatu, care trăiește o frumoasă poveste de iubire, este cunoscută publicului larg din România din postura de fostă prezentatoarea de emisiunii „De 3Xfemeie”.

Mihaela Tatu, care ajunsese să cântărească aprope o sută de kilograme, a slăbit foarte mult în ultimii ani și arată incredibil de bine.

Într-o emisiune de televiziune, Mihaela Tatu a dezvăluit care este trucul ei atunci când vine vorba de dietă. Vedeta a recunoscut că de bază într-un regim sunt voința și disciplina.

„Procesul, indiferent ce metodă alegi ca să dai jos kilogramele, există două ingrediente la care nu trebuie să renunţi pentru că sunt de baza: voinţa şi disciplina. Eşti ceea ce alegi să fii…

Iau o pauză, în pauza aia de două luni am grijă nu să mai dau jos, ci să mă menţin, apoi iar începi…

În ziua respectivă mănânc, a doua zi am grijă şi încep iar cu voinţă şi disciplină. Am învăţat să mă abtin. Dacă nu poţi, atunci eşti ceea ce accepţi tu să fii”, a spus Mihaela Tatu la emisiunea „Vorbește lumea”, de la postul de televiziune Pro TV.


Citește și: ANALIZĂ/ Ambasada României în Siria, legătura dintre Uniunea Europenă şi regimul Assad


 

Close
Închide
  Close