Mergi direct la conținut »
Mihai Morar, reacție dură după tragedia de la metrou. "Suntem chiar atât de orbi?"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Mihai Morar, reacție dură după tragedia de la metrou. "Suntem chiar atât de orbi?"

Mihai Morar, reacție dură după tragedia de la metrou. „Suntem chiar atât de orbi?”

Mihai Morar a avut o reacție dură după tragedia de la metrou. Realizatorul TV se arată șocat de faptul că nimeni nu a intervenit, după ce criminala a încercat să arunce o tânără în fața metroului, cu doar câteva ore înaintea crimei. 

De Livia Lixandru,

Prezentatorul spune că oamenii sunt nepăsători și nu înțelege cum numeni de la metrou nu a avut vreo reacție.

Trăim într-o societate în care sutem din ce în ce mai singuri. Nimeni nu a observat că femeria aceasta nu este bine? Suntem chiat atât de orbi? Trăim într-o ţară în care Stela Popescu vorbeşte într-o incoerenţă absolută pe scenă şi din 300 de oameni nimeni nu observă că are o problemă, trăim într-o ţară în care femeia asta se plimbă liberă pe străzi şi nimeni nu-şi dă seama că există o problemă?”, a spus Mihai Morar.

Tânăra care a supravieţuit tentativei de omor de la metrou a aşteptat ore întregi până să poată spune unui poliţist ce s-a întâmplat. Asta pentru că, la poliția de la metrou, atunci când a mers să povestească ce a pățit, în fața ei era o femeie care își pierduse sacoșa pe peron, a povestit socrul tinerei. Și tatăl acesteia a făcut declarații cutremurătoare. Acesta a spus că agresoarea ar fi avut scris în palmă mesajul „Am făcut-o, dar am confundat-o”.

Citește și

EXCLUSIV/ Lovitură de sărbători pentru cei patru ”țărani” din Las Fierbinți, Bobonete, Vancică, Diță și Raiț! Au de încasat 75.000 pe trei spectacole

 

 

Close
Închide
  Close