MENIU CAUTĂ

Paris Jackson a rupt tăcerea după documentarul controversat cu tatăl ei, Michael Jackson

Distribuie

Paris Jackson a vorbit prima dată public despre tatăl ei după apariția documentarului ”Leaving Neverland”. Fiica lui Michael Jackson a spus că nu este treaba ei să-l apere pe artist, vărul său făcând o treabă foarte bună și ea îl susține.

La o săptămână după difuzarea documentatului în care doi bărbaţi îl acuză pe fostul rege al pop-ului că i-ar fi abuzat sexual când erau copii, modelul de 20 de ani, a rupt tăcerea într-o postare pe Twitter.

„Nu pot spune nimic ceea ce nu a fost spus deja în ceea ce priveşte apărarea”, a scris Paris, adăugând că susţine eforturile familiei sale pentru a-i păstra lui Michael numele nepătat.

În postarea sa, fiica artistului ea a lăudat eforturile vărului său Taj Jackson, care a condus o campanie mediatică împotriva documentarului şi strânge fonduri pentru un film care să susţină cauza starului. „Taj face o treabă perfectă. Eu îl susţin, dar nu acesta este rolul meu”, a adăugat ea.

Modelul de 20 de ani a avut prima reacție după ce a fost urmărită de paparazzi joi în New Orleans, iar un fan i-a sugerat că a fost urmărită deoarece oamenii doresc să audă opiniile sale despre „Leaving Neverland”.

Înainte de mesajul despre tatăl ei, Paris i-a îndemnat anterior pe fanii acestuia să „relaxeze” şi „să fumeze nişte iarbă”, în loc să se supere din cauza acuzaţiilor care-l vizează pe idolul lor.

În documentarul „Leaving Neverland”, transmis de HBO în mai multe părți, Wade Robson și James Safechuck l-au acuzat pe Michael Jackson că i-a abuzat sexual pe parcursul a câtorva ani, când erau copii.

De cealaltă parte, familia și prietenii lui Jackson i-au luat apărarea acestuia și o parte ai fanilor săi spun că este ușor să acuzi pe cineva care nu poate să se apere.

Familia lui Jackson a cerut ca documentarul să nu fie transmis, numindu-l „linșaj public” și a dat în judecată compania mamă, WarnerMedia.


Numele domnitorului român Șerban Cantacuzino a fost înscris pe încărcătoarele armei folosite în atacul din Noua Zeelandă, în care 49 de oameni au fost uciși / FOTO

Citește mai multe despre Michael Jackson pe Libertatea.

Comentarii