Mergi direct la conținut »
Randi, tribut pentru Laura Stoica. A lansat un cover al piesei “Nicio stea”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Randi, tribut pentru Laura Stoica. A lansat un cover al piesei “Nicio stea”

Randi, tribut pentru Laura Stoica. A lansat un cover al piesei “Nicio stea”

Randi, tribut pentru Laura Stoica. Randi aduce un tribut cântăreței Laura Stoica, lansând un cover la îndrăgita piesă „Nicio stea”. Piesa reinterpretată face parte dintr-o serie de videoclipuri marca Famous Production: Șlagăre #famous.

Acest proiect reprezintă o serie de live sessions prin care Randi, Edward Sanda și Rina reinterpretează piese consacrate românești.

Astfel, Randi cântă piesa Laurei Stoica, „Nicio stea”, Edward Sanda piesa lui Mihai Constantinescu, „O lume minunată”, iar Rina va cânta piesa Corinei Chiriac, „Inimă, nu fi de piatră”.

slagare famous 2

În acest mod, artiștii pornesc de la piese îndrăgite, pe care le îmbină cu linii melodice și orchestrații actuale, într-un amestec surprinzător.

„Ar fi păcat să uităm marii artiști români și piesele lor, de aceea am demarat o serie de piese-cover prin care le aducem un tribut. Eu am ales piesa Laurei Stoica, „Nici o stea”, pentru că este o piesă matură, profundă și sincer îmi doream de ceva vreme să o cânt. Laura Stoica va fi mereu una dintre cele mai bune voci românești și îmi doresc să o readuc în atenția publicului prin acest cover. Anul acesta vom lansa multă muzică bună, piese noi sau piese celebre reinterpretate, așa că fiți cu ochii pe noi!”, a spus Randi.

Randi a filmat acest videoclip în cadrul unui live session desfășurat la Qreator by IQOS.

Artistul tocmai s-a întors din Chișinău, unde a filmat două videoclipuri cu regizorul Roman Burlaca și se pregătește să lanseze un nou single.

9 martie este ziua în care o comemorăm pe Laura Stoica. În urmă cu 12 ai, Laura Stoica, cea mai importantă cântăreață de rock dată de țara noastră, și-a pierdut viața într-un tragic accident rutier.

Oana Roman a făcut o dezvăluire emoționantă, la 12 ani de la moartea Laurei Stoica. “A fost cumplit”

Nu rata povestea de iubire mai puțin știută a Laurei Stoica. A avut o idilă cu un comentator sportiv.

Află și ce s-a întâmplat cu numărul de telefon al Laurei Stoica. Cine îl folosește de 11 ani încoaceCITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/Caliu, cel mai vechi lăutar din Clejani, face echipă cu fiul lui Dinescu. Când țiganii se întâlnesc cu gagiii! 

Close
Închide
  Close