Mergi direct la conținut »
Reacția lui Dan Negru, după moartea copilului la Sanador. "Ar fi trebuit să-și ceră iertare că le-a murit în casă"
Monden Libertatea > Entertainment > Monden

Reacția lui Dan Negru, după moartea copilului la Sanador. „Ar fi trebuit să-și ceră iertare că le-a murit în casă”

Celebrul prezentator TV Dan Negru a reacționat, printr-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, marți, 23 octombrie, în cazul copilului de nici doi ani, care a murit după ce a suferit o intervenție chirurgicală la Spitalul privat Sanador din Capitală.

 „Un copil a murit într-un un spital privat. Dacă murea la unul de stat, era jihad.

 Nu mă pricep la medicină, dar am văzut prin ziare comunicatul ălora de la spitalul privat despre moartea copilului.
 Cum că ‘s-au respectat toate procedurile’ și că presa ar trebui să se abțină de la ‘acuzatii defaimatoare’.
 
 Asta mi-a amintit de episodul în care dr. House – înainte de a-i explica unei mame că i-a murit copilul – s-a dus și a luat-o în brațe.
 Ăștia de la spitalul ăla scump, înainte de a amenința presa și de a se acoperi cu hârtii ar fi trebuit să-și ceră iertare că un copil le-a murit în casă .
 
 Cu regretul ăsta trebuia să înceapă orice comunicat… „, a scris Dan Negru, pe Facebook.

Ștefan Alexandru, un băiețel de 1 an și 10 luni, a murit sămbătă noaptea, pe 20 octombrie, după o operație efectuată la Sanador. După câteva ore de la intervenția chirurgicală, starea de sănătate a băiețelului s-a agravat și a intrat în stop cardiorespirator, nemaiputând fi resuscitat.

Marți, 23 octombrie, a avut loc autopsia, în urmă căreia s-a aflat cauza decesului copilului. Băiatul a suferit o operație de testicul necoborât, conform certificatului Institutului Național de Medicină Legală „Mina Minovici”” (INML).

Anterior, clinica privată a făcut unele precizări, dar a spus că nu va face alte declarații, privind acest caz, până când expertiza medico-legală de la Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici” (INML) nu va stabili cauzele decesului.

„Conform documentației medicale avute la dispoziție precum și declarațiilor medicilor implicați, rezultă că au fost respectate întocmai toate procedurile și protocoalele medico-chirurgicale aferente afecțiunilor respective și simptomatologiei ulterioare intervenției chirurgicale”, se preciza, printre altele, în comunicatul Sanador.

Potrivit Ministerului Sănătății, în acest caz, „s-au respectat procedurile igienico-sanitare”. A fost sesizat Colegiul Medicilor, pentru a fi verificată conduita terapeutică.


Citește și… VIDEO / Bătrânețe grea. Un pensionar din București nu are bani să-și pună dantura: „N-am crezut să ajung să cer așa ceva”


 

Close
Închide
  Close