MENIU CAUTĂ

Scandal la Exatlon. Concurenții și-au aruncat cuvinte grele

Distribuie

Tensiunea a atins cote maxime la Exatlon, în ediția de duminică seara. Lupta pentru confortul oferit de vilă a încins spiritele atât pe traseu cât și în gradene. După un scor strâns, cu răsturnări de situație și o ștafetă mixta, Războinicii au ratat șansa de a câștiga meciul, dându-si frâu liber frustrărilor acumulate împotriva Faimoșilor.

Cristina Constantinescu și Costin Gheorghe au fost faimoșii care au adus scorul la 10-9, într-un duel de exceptie, împotriva Iulianei Aradi și a lui Cristian Dumitrache.

Punctul culminant al tensiunilor a fost atins la ieșirea nervoasă a Andreei Arsine, după ce a reușit să aducă punct pentru echipa sa într-un duel împotriva veșnicei sale rivale, Nicoleta Luncă. Cuvinte grele, nisip aruncat înspre gradena albastră, reproșuri, toate acestea continuând și după terminarea meciului, dar și în timpul ceremoniei, într-un adevărat război al declarațiilor între cele două tabere.

„Astazi a fost un meci foarte strâns, finalul a fost de partea Faimoșilor, Costin și Ion au făcut fotbal, cu toate astea a fost destul de strâns, 9 la 9, nu mă așteptam la asta. În schimb, pentru Andreea Arsine, am izbucnit puțin, pentru ca (…) Andreea Arsine a avut o iesire mai urâtă, nu pot să reproduc. După ce a câștigat punctul, deși noi nu i-am spus nimic, Andreea Arșine a început să vorbească urât, să ne spună să mergem la coteț. M-a deranjat și faptul că eu eram la linie, îmi așteptam colega să ajungă și Ion a dat peste mine, mi-a spus ”, le-a reproșat faimoșilor Gabi Nedelcu.

Ciprian Maris a replicat și el, în urma acuzațiilor aduse de războinicul Nedelcu ca l-ar fi impins. „Vreau să îmi cer scuze personal față de Gabi, nu știam că e așa fragil. Eu practic un sport foarte dur, dar n-am făcut-o cu intenție, să mă duc să îl împing mai încolo”, a spus luptătorul.

Citește și

Unde-și ascundeau bogații banii înainte de Revoluție. Metode ingenioase de pe vremea lui Ceaușescu, de frica Legii ilicitului

Comentarii