Mergi direct la conținut »
Marcel Toader i-a scris presupusului amant al Mariei Constantin. “Nu știu cum să...”
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Marcel Toader i-a scris presupusului amant al Mariei Constantin. “Nu știu cum să...”

Marcel Toader i-a scris presupusului amant al Mariei Constantin. “Nu știu cum să…”

Scrisoarea lui Marcel Toader pentru amantul Mariei Constantin. Marcel Toader a citit, în platoul emisiunii "Xtra Night Show", de la Antena 1, o scrisoare pe care a scris-o pentru presupusul amant al Mariei Constantin, prin care îl roagă frumos să îl ajute să îi înmâneze înapoi bunurile personale: hainele, dar și accesoriile. 

Există un fapt pe care îl trăiesc de câteva săptămâni încoace, referitor la hainele fostei mele soții. Le țin în portbagaj. (…) M-am gândit să apelez la domnul Ionașcu și atunci am făcut o scrisoare deschisă către domnul comisar de la Garda de Mediu și așa am făcut o cerere scrisă”, a spus Marcel Toader „Având în vedere întâmplările survenite în urmă cu 106 zile și care ne privesc pe amândoi în egală măsură, îmi permit să vă cer ajutorul pe această cale, într-o problemă stringentă care mă apasă! Nu știu cum să fac să înmânez restul de haine, de bijuterii (gablonțuri), lenjerie intimă…etc pe care fosta mea soție – în speță Maria Constantin (încă Toader) le-a lăsat în apartamentul conjugal. Vă adresez această cerere cu maximă părere de rău că această problemă nu am putut-o rezolva acum 106 zile la data de 31.07.2017, orele 23:40, atunci când fosta mea soție v-a sunat, iar eu v-am trimis un mesaj ca să ne întâlnim, lăsându-vă invitața unei întâlniri bărbătești, dar și a doua zi, 01.08. 2017, când mi-ați spus: citez: „vin și cu părinții”! Vă rog pe această cale să mă ajutați să rezolv această problemă. Spun asta datorită faptului că dumneavoastră o cunoașteți de o altă manieră”, scrie Marcel Toader.

Marcel Toader și Maria Constantin s-a căsătorit, în urmă cu doi ani, pe 26 septembrie. În vârstă de 30 de ani, artista de muzică populară a mai fost căsătorită o dată, în timp ce fostul rugbist, de 54 de ani, avea deja mariaje eşuate până la ea.

Când au decis să divorțeze, după doi ani de căsnicie, Maria Constantin şi Marcel Toader au mers la notar pentru a solicita divorţul, dar pe 13 septembrie, când trebuiau semnate actele, la biroul notarial s-a prezentat doar artista de muzică populară. „Să fie sănătos. Eu îmi fac datoria”, a spus Maria Constantin.

La nici două luni de când s-a aflat vestea divorțului său de Marcel Toader, Maria Constantin a lăsat definitv trecutul în urmă.

Artista a făcut ceva schimbări în viața sa, pe care și le dorea demult, de pe cțnd avea însă alte priorități. În primul rând, a devenit studentă la Conservator!

În ceea ce îl privește pe Marcel, iată care este istoria căsniciilor ratate. Șase neveste și tot atatea divorțuri. Marcel Toader, acuzat  că e violent și că le-a ”mâncat” banii.

FOTO: Antena 1


CITEȘTE ȘI… VIDEO EXCLUSIV/ Anda Adam urăște să meargă la shopping și la coafor: “Sunt o femeie atipică!


 

Close
Închide
  Close