Mergi direct la conținut »
Incredibil cum arăta Maria Constantin la prima sa nuntă. Cum a fost fotografiată pe uliță și gestul aducător de ghinion pe care l-a făcut | FOTO Galerie foto
4imagini
Monden Libertatea > Entertainment > Monden > Incredibil cum arăta Maria Constantin la prima sa nuntă. Cum a fost fotografiată pe uliță și gestul aducător de ghinion pe care l-a făcut | FOTO

Incredibil cum arăta Maria Constantin la prima sa nuntă. Cum a fost fotografiată pe uliță și gestul aducător de ghinion pe care l-a făcut | FOTO

Toată lumea o știe acum pe Maria Constantin drept partenera de viață a lui Marcel Toader, însă foarte puțini și-o amintesc pe blondă așa cum era ea cu ani în urmă, la primul său mariaj.

De Dana Aramă,

Interpreta de muzică populară Maria Constantin, care s-a făcut remarcată în lumea showbiz-ului românesc sub numele de Mirela Constantin, se află în plin scandal de divorț cu cel de-al doilea său soț, omul de afaceri Marcel Toader, cel care o acuză de infidelitate.

După ce a început relația cu Marcel Toader, Maria Constantin a devenit o prezență mult mai activă la TV și nu numai, astfel că puțini își mai aduc aminte cum arăta Maria Constantin în perioada primului său mariaj, mai exact în ziua nunții cu interpretul de muzică populară Ciprian Tapotă, cu care s-a căsătorit în anul 2007. Din mariajul celor doi a rezultat un băiat, Codrin.

Într-o înregistrare făcută publică pe Youtube, Maria Constantin apare chiar în ziua nunții cu primul său partener de viață.

 

A cântat la propria nuntă

Imaginile respective o arată pe Maria Constantin în ipostaze nebănuite. Evenimentul a avut loc în localitatea Lelești, Gorj, astfel că au fost respectate toate tradițiile, așa cum se obișnuiște la sat, de la mersul miresei cu alaiul pe ulițe la jucatul bradului.

La prima sa nuntă, Maria Constantin a făcut și un gest despre care se spune că aduce ghinion, și anume a cântat la propria sa nuntă, contrar tradițiilor populare.

 

Fostul soț și-a refacut viața

Ciprian Tapotă, primul soț al Mariei Constantin, de care aceasta a divorțat cu scandal, și-a refăcut viața și se pare că îi merge foarte bine. În prezent formează un cuplu cu cântăreața de muzică populară Diana Popescu, împreună cu care are un copil.


Citește și: Andreea Antonescu a spus adevărul despre Andreea Bălan. Ce s-a întâmplat în ziua în care a împlinit 35 de ani | FOTO


FOTO: capturi video Youtube

Close
Închide
  Close