De Petre Dobrescu,

Fiecare dintre cele șase vedete ale serialului – Jennifer Aniston (Rachel), Courteney Cox (Monica), Lisa Kudrow (Phoebe), Matt LeBlanc (Joey), Matthew Perry (Chandler) și David Schwimmer (Ross) – va primi un onorariu uriaș, scrie Business Insider.

2,5 milioane de dolari

e cel mai mare onorariu obținut de actori la negociere. Cel mai mic e de 2,25 de milioane. Însumat, cei șase vor primi aproape 15 milioane de dolari.

Inițial, li se oferise câte 1 milion, dar toți au refuzat, fără excepție. 1 milion de dolari per episod a fost suma încasată de fiecare dintre cei șase actori în ultimele două sezoane ale serialului.

Acest episod nu va fi unul clasic. Nu va exista un scenariu și pare mai degrabă o reuniune de familie pentru actorii din distribuție, care se vor întâlni într-un studio pentru a-și aminti și povesti întâmplări din timpul filmărilor serialului și pentru a răspunde unor întrebări legate de show.

Vor fi acolo și scenariștii “Friends”, David Crane and Martha Kauffman.

Iar ca gazdă a reuniunii este vehiculată, în acest moment, Ellen DeGeneres.

Jennifer Aniston

DeGeneres a fost, de altfel, cea în fața căreia Jennifer Aniston a recunoscut că o reuniunea a distribuției îndrăgitului serial e în discuții.

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!
Recomandări

Tolo: Criza COVID-19 și carantina de la Suceava. Nu-i mai faceți zombi pe români!

 

Ne dorim să facem ceva în sensul ăsta, dar încă nu știm ce formă va lua. Suntem în faza de tatonări, de încercări. Lucrăm la asta.

Jennifer Aniston:

Specialul va fi filmat pe același platou unde s-a turnat serialul, în Burbank, California, și va fi difuzat, în premieră, în mai, odată cu lansarea noii platforme HBO Max.

WarnerMedia, compania care deține HBO, a cumpărat anul trecut dreptul de a difuza online serialul, cu 425 de milioane de dolari. După perfectarea înțelegerii, “Prietenii tăi” a ieșit de pe Netflix.

Inițial, acesta a rulat la NBC, din 1994 până în 2004. În România, în prezent, poate fi urmărit la Comedy Central.

Fotografii: Hepta

Citeşte şi:

LIVE UPDATE – Coronavirus în Europa | Cea mai neagră zi în Spania: 849 de morți în doar 24 de ore. Numărul de bolnavi a depășit 90.000

Rusănești, arena leilor locali! Comuna din Olt unde gunoiul năpădește până și Casa Albă, iar politicienii își dispută nunțile și cumetriile

Românii de pe nava Diamond Princess au ajuns în țară și sunt puși în carantină. Raed Arafat: „Folosim echipamente achiziționate când era Ebola”

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”
GSP.RO

Ordonanța militară 6 la MAI, reacția dură a lui CTP: „De ce acum?”

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres
HOROSCOP

Horoscop 31 martie 2020. Vărsătorii devin o sursă reală de stres